DVTK: kínai megkeresés, Elek Ákos utazhat

Vágólapra másolva!
2015.01.12. 14:23
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Elek Ákos, a Diósgyőr válogatott labdarúgója iránt Huszti Szabolcs klubja, a Csangcsun Jataj érdeklődik.

 

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a diósgyőri Elek Ákos iránt a Csangcsun Jataj érdeklődik, és ha a Diósgyőrrel olyan stádiumba érnek a tárgyalások, a középpályás a napokban el is utazhat, hogy egyeztessen az ázsiai klubbal.

A Csangcsun Jataj érdeklődése azért nem meglepő, mert a csapat vezetőedzője Dragomir Okuka, a DVTK-ban játszó Drazsen Okuka édesapja.

Elek lehetséges távozását korábban a diósgyőri vezetők sem cáfolták, hiszen a válogatott középpályásnak a nyáron lejár a szerződése. Korábban a Ferencvárosnál is szóba került a neve, de úgy tudjuk, jelenleg a külföldi folytatás esélyes vele kapcsolatban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Kovács Gábor (Paks)
Távozók: Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza), Csirszki Martin, Debreceni András (érdeklődnek iránta: Újpest, Vasas), Elek Ákos (érdeklődnek iránta: Csangcsun Jataj – Kína), Gosztonyi András (érdeklődnek iránta: PAFC, Lengyelország), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan, Lechia Gdansk – Lengyelország), Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Sopron)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik