DVTK: kedvezményes jegyeket kínálnak a mezőkövesdi meccsekre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.18. 14:15
A DVTK labdarúgócsapata kedvezményes jegyeket kínál azokra a mérkőzéseire, amelyeket pályaválasztóként Mezőkövesden rendez meg.

A Diósgyőri Stadion projekt részeként megújul az MVSC pályája, amely a tervek szerint helyet ad a DVTK hazai mérkőzéseinek az új stadion átadásáig. Amíg nem készül el a Kubik felújítása, addig a tervek szerint néhány kivétellel Mezőkövesden játssza hazai mérkőzéseit a DVTK – olvasható a miskolci klub honlapján.

A Diósgyőr jelen állás szerint minimum három „hazai” mérkőzését játssza Mezőkövesden:

A Diósgyőr jelen állás szerint minimum három „hazai” mérkőzését játssza Mezőkövesden:

2016. november 26., szombat, 15.30: DVTK–Paks
2016. december 10., szombat, 15.30: DVTK–Gyirmót
2017. február 25., szombat: DVTK–MTK

A DVTK játékosai és szakmai stábja bízik benne, hogy ebben az átmeneti időszakban is élvezhetik – legalább hangulatában – a hazai pálya előnyét, és a szurkolók nagy létszámban utaznak a közeli Mezőkövesdre – folytatódik a közlemény.

A fentiek érdekében kedvezményes áron lehet megváltani a belépőjegyeket a mezőkövesdi stadionba, a DVTK ezzel járul hozzá a szurkolói utazási költségeihez. A jegyek mindössze 500, 1000 és 1500 forintba kerülnek majd.

A pontos szektorbeosztást a rendőrséggel történő egyeztetés lezárulta után, várhatóan jövő hét elején tudják nyilvánosságra hozni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik