HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.01.20 09:47 Frissítve: 2015.03.04 01:52

DVTK: „jelentős összeg” a klub számláján Elek eladása után

A DVTK labdarúgócsapatát működtető DFC Kft. ügyvezetője, Szabó Tamás az Észak-Magyarország kérdésére elmondta: jelentős tételt jelent a diósgyőri költségvetésben a kínai Csangcsun Jatajnak eladott Elek Ákosért kapott transzferdíj.

„Szép összeget hozott. Ezt nem szeretném nyilvánosságra hozni, maradjunk annyiban, hogy jelentős tétel ez a költségvetésünkben, és nem mellékesen örömteli, hogy a bevetéli oldalon immár játékostranszferből befolyó összeg is szerepel, mert ilyenre az elmúlt időszakban nem nagyon volt példa” – nyilatkozta Szabó Tamás a boon.hu-nak.

„Ilyenkor, a téli időszakban, az év elején a futballkluboknál nem könnyű feladat a likviditás biztosítását megoldani, hiszen hogy mást ne mondjak, nincsenek mérkőzések, kevesebb a bevétel. De ezzel nem azt akarom mondani, hogy az Elek Ákosért kapott pénzt feléljük, természetesen szeretnénk még hasonló transzfereket összehozni, és ha van olyan labdarúgó, akit érdemesnek tartunk arra, hogy kivásároljuk a szerződéséből, akkor azt megtesszük” – tette hozzá.

A regionális lap úgy tudja, a DVTK 200 ezer eurót (kb. 64 millió forintot) kap a válogatott védekező középpályásért a Csangcsun Jatajtól.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Bartha László (Paks), Kovács Gábor (Paks), Milos Krsztics (szerb, Nea Szalamisz, Ciprus, próbajáték), Irakli Kvekveszkiri (Szigetszentmiklós – szabadon igazolható, próbajáték)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Csirszki Martin (Szolnok)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza), Gosztonyi András (érdeklődnek iránta: PAFC, Lengyelország), Senad Husic (bosnyák, ?), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan, Lechia Gdansk – Lengyelország), Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Soproni VSE)

 

2019.01.19 14:05:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Sion elleni meccsen bemutatkozott a Ferencváros új igazolása, Lasa Dvali.

2019.01.18 17:17:30

Labdarúgó NB I ILKU MIKLÓS

Az UEFA éves pénzügyi jelentése alapján elhelyezhetjük magunkat a futballtérképen.

2019.01.17 16:05:08

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Sisa Tibor bemutatta az új, kooperatív oktatási modellt, és futballunk nagy lehetőségéről is beszélt.

2019.01.17 00:25:51

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Janiccsal ellentétben Torghelle sosem számított mindenki kedvencének.

2019.01.17 00:11:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu