HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.01.20 09:47 Frissítve: 2015.03.04 01:52

DVTK: „jelentős összeg” a klub számláján Elek eladása után

A DVTK labdarúgócsapatát működtető DFC Kft. ügyvezetője, Szabó Tamás az Észak-Magyarország kérdésére elmondta: jelentős tételt jelent a diósgyőri költségvetésben a kínai Csangcsun Jatajnak eladott Elek Ákosért kapott transzferdíj.

HIRDETÉS

„Szép összeget hozott. Ezt nem szeretném nyilvánosságra hozni, maradjunk annyiban, hogy jelentős tétel ez a költségvetésünkben, és nem mellékesen örömteli, hogy a bevetéli oldalon immár játékostranszferből befolyó összeg is szerepel, mert ilyenre az elmúlt időszakban nem nagyon volt példa” – nyilatkozta Szabó Tamás a boon.hu-nak.

„Ilyenkor, a téli időszakban, az év elején a futballkluboknál nem könnyű feladat a likviditás biztosítását megoldani, hiszen hogy mást ne mondjak, nincsenek mérkőzések, kevesebb a bevétel. De ezzel nem azt akarom mondani, hogy az Elek Ákosért kapott pénzt feléljük, természetesen szeretnénk még hasonló transzfereket összehozni, és ha van olyan labdarúgó, akit érdemesnek tartunk arra, hogy kivásároljuk a szerződéséből, akkor azt megtesszük” – tette hozzá.

A regionális lap úgy tudja, a DVTK 200 ezer eurót (kb. 64 millió forintot) kap a válogatott védekező középpályásért a Csangcsun Jatajtól.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Bartha László (Paks), Kovács Gábor (Paks), Milos Krsztics (szerb, Nea Szalamisz, Ciprus, próbajáték), Irakli Kvekveszkiri (Szigetszentmiklós – szabadon igazolható, próbajáték)
Távozók: Debreceni András (Vasas), Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Nenad Rajics (szerb, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Csirszki Martin (Szolnok)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Barczi Dávid (érdeklődnek iránta: Újpest), Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza), Gosztonyi András (érdeklődnek iránta: PAFC, Lengyelország), Senad Husic (bosnyák, ?), Kádár Tamás (érdeklődnek iránta: Lech Poznan, Lechia Gdansk – Lengyelország), Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Soproni VSE)

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS