DVTK: „Itt csontzene lesz; aki innen pontot akar elvinni, annak az fájni fog”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.10. 13:47
Lelkesítő beszéddel mutatkozott be a szurkolóknak Horváth Ferenc, a DVTK új vezetőedzője a klub által szervezett ankéton. A szakember nem ígért aranyérmet, ellenben azt leszögezte, senkinek nem lesz kellemes a diósgyőri túra.

„Nem vagyok megélhetési edző. Magyar vagyok, de nem vagyok megélhetési edző. Nem azért jöttem ide, hogy pénzt keressek, ez egy nagyszerű feladat, komoly csapatot kell csinálni Diósgyőrben. Számomra most ez Magyarország legjobb csapata" – vágott bele Horváth Ferenc, aki az elmondottakkal valószínűleg Nagy Tamás magyar edzőket érintő kritikájára is válaszolt. A rövid videós összefoglalóban egyéb erős részek is vannak a DVTK edzőjétől:„Nem vagyok megélhetési edző. Magyar vagyok, de nem vagyok megélhetési edző. Nem azért jöttem ide, hogy pénzt keressek, ez egy nagyszerű feladat, komoly csapatot kell csinálni Diósgyőrben. Számomra most ez Magyarország legjobb csapata" – vágott bele Horváth Ferenc, aki az elmondottakkal valószínűleg Nagy Tamás magyar edzőket érintő kritikájára is válaszolt. A rövid videós összefoglalóban egyéb erős részek is vannak a DVTK edzőjétől:

„Nem ígérhetem, hogy megnyerjük a bajnokságot vagy az éremért fogunk játszani. De ahogy ma is láttátok, itt csontzene lesz, innen senki nem fog úgy hazamenni, hogy jól érezte itt magát. Aki innen pontot akar elvinni, annak az fájni fog. Ezt az egyet ígérhetem!" – tette hozzá a szakember.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik