DVTK: „Itt az ideje, hogy Szentes Lázár távozzon”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.17. 18:09
Miközben a különböző fórumokon a DVTK drukkerei azt találgatják, van-e még jövője a tegnapi siófoki vereség után a csapatnál Szentes Lázár szakmai igazgatónak, az együttes volt légiósa, Vicente Arze meglehetősen kritikus hangot ütött meg a szakemberrel kapcsolatban egy interjúban.

„Ő olyan ember, akinek nagyon nagy hatalma van a DVTK-nál, de sohasem nyert semmit. Hatalmas fizetése van, nagyobb, mint sok játékosnak. Pozícióban van, így kirúg edzőket. Látva a mostani DVTK-t, alig látok már olyanokat, akikkel én is együtt játszottam. Júniusban új csapat lesz (megint), de ő még mindig ott lesz vezetőként. Itt az ideje, hogy távozzon a DVTK-tól, a Diósgyőrnek fiatal, új, más eszméket valló szakemberekre van szüksége az ország egyik legnagyobb csapataként, amelynek szurkolótábora kétségkívül a legjobb Magyarországon. Olyan emberek kellenek oda, akik szeretik a DVTK-t” – nyilatkozta az amigeleken.hu szurkolói oldalnak a bolíviai Vicente Arze, aki 2010 és 2012 között futballozott a DVTK-ban, tagja volt a 2011-ben NB II-es bajnoki címet nyerő együttesnek. amigeleken.hu szurkolói oldalnak a bolíviai Vicente Arze, aki 2010 és 2012 között futballozott a DVTK-ban, tagja volt a 2011-ben NB II-es bajnoki címet nyerő együttesnek.

A Nemzeti Sport Online-hoz eljutottak olyan információk, melyek szerint nagy esély van rá, hogy a mai szabadnapot követően a holnapi edzést már nem Szentes Lázár tartja, de a klub vezetőit nem tudtuk elérni, vagyis a hivatalos megerősítés még várat magára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik