DVTK: hosszabbított a több poszton bevethető játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.22. 10:53
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján közölte, hogy szerződést hosszabbított Tamás Márkkal. Azt nem közölték, hogy a 24 éves védő mennyi időre kötelezte el magát.

Tamás Márk 2015 nyarán igazolt a Puskás Akadémiától Diósgyőrbe, ahol meghatározó játékossá vált, 59 bajnokin lépett pályára a DVTK színeiben. Szerződése a nyáron járt volna le, amit csütörtökön meghosszabbított.

„Nagyon örülök, hogy továbbra is a DVTK játékosa lehetek! – nyilatkozta Tamás Márk a dvtk.eu-nak. – Bevallom, nem is gondolkodtam a váltáson, hiszen a menyasszonyom, Szabó Barbara is itt röplabdázik, mindketten jól érezzük magunkat a DVTK-család tagjaiként. Köszönöm a klubvezetésnek és a szakmai stáb tagjainak a belém vetett bizalmat, amit a pályán fogok meghálálni. Minden erőmmel azon leszek, hogy az új stadionban minél több sikeres mérkőzést vívjunk meg, és bízom benne, hogy a szurkolókkal gyorsan belakjuk az új létesítményt, ami ugyanolyan otthonunk lesz, mint a régi, hiszen tudom, milyen sokat jelentett az nekik."

„Már most elkezdtük felépíteni a jövő csapatát, amibe tökéletesen beleillik Tamás Márk, aki nem csak játékosként, hanem emberileg is meghatározó személyiség – mondta el Bódog Tamás szakmai igazgató. – Márk magas szintű teljesítményre képes balhátvédként és belső védőként is, ami növeli a variációs lehetőségeket. Örülök neki, hogy a jövőben is a DVTK-t erősíti!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik