DVTK: hosszabbított a szerb kulcsjátékos – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.18. 12:48
null
Hosszabbított Dejan Karan (Fotó: dvtk.eu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr meghosszabbította Dejan Karan szerződését – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

A 29 esztendős szerb középhátvéd 2016 nyarán érkezett Diósgyőrre, ám sérülés miatt sokáig nem léphetett pályára. A jelenlegi, 2017–2018-as szezonban viszont Bódog Tamás csapatában már alapembernek számított, 18 bajnokin szerepelt, ezeken két gólt is szerzett.

Karan megállapodása az idény végén járt volna le a klubbal – hogy a szerb játékos hány évre írt alá, azt nem tudni, a DVTK úgy fogalmaz, „hosszú távú” szerződésről van szó.

„Először is szeretnék köszönetet mondani Bódog Tamásnak, a szakmai stábnak és a klubnak, hogy megtiszteltek a bizalmukkal – mondta el Dejan Karan. – Nagyon boldog vagyok, hogy nyártól továbbra is a DVTK játékosának mondhatom magam. Nem sokat gondolkodtam azon, hogy maradjak-e vagy sem, gyorsan megállapodtunk. Itt tervezem a jövőmet, remélem, továbbra is aktívan kivehetem majd a részem a csapat sikereiből. Alig várom már, hogy a szurkolókkal együtt birtokba vegyük az új stadiont.”

Bódog Tamás vezetőedző is boldogan vette tudomásul az egyezséget.

„Nagyon örülünk annak, hogy sikerült meghosszabbítani Dejan szerződését, hiszen egy olyan csupa szív játékosról beszélünk, aki nemcsak játéktudásban, hozzáállásban, hanem emberileg is a csapat egyik erőssége. Bízom benne, hogy a jövőben is az egyik húzóemberünk lesz.”


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:
Szerhij Sesztakov (ukrán, Olimpik Doneck – Ukrajna), Dusan Brkovics (szerb, FC Riga – Lettország)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Iago Borges (argentin, Club Atlético Douglas Haig – Argentína, próbajáték), Hursán György (1860 München – Németország, próbajáték), Bruno Sellanes (uruguayi, Defensor Sporting – Uruguay, próbajáték)
Távozók: Nemes Milán (BFC Siófok), Oláh Bálint (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Kitl Miklós

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik