DVTK: hangzatos mondatok helyett eredményekre van szükség - Tóth László

Vágólapra másolva!
2010.04.08. 17:46
Címkék
Tóth Lászlót tegnap nevezték ki a Soproni Ligában sereghajtó Diósgyőr labdarúgócsapatának vezetőedzőjének a lemondott Tornyi Barnabás helyére. Az új szakember a klub honlapjának adott nyilatkozatban elmondta: a hangzatos nyilatkozatok helyett eredményekre van szükség és ez a játékosok hozzáállásának megváltoztatásával érhető el.  

„Az a koncepció, hogy legyen egy erős NB I-es Diósgyőr, alatta egy NB II-es megyei klubbal, ami lehet a Bőcs vagy a Mezőkövesd, majd egy NB III-as csapat. Ott a fiatalok lehetőséget kaphatnak és ezzel megteremtődhet az a háttér, aminek segítségével egy kis idő elteltével saját nevelésű játékosokkal töltődhet fel a DVTK kerete" – kezdte a dvtk.eu-nak adott nyilatkozatát Tóth László. dvtk.eu-nak adott nyilatkozatát Tóth László.

„A szurkolóknak már elegük lehet a különböző lelkesítő mondatokból, eredményre várnak, amit teljes mértékben meg tudok érteni. Rövid távon elsősorban az a feladatom, hogy a bennmaradásba vetett hitet megtartsam a játékosokban, amihez a hétvégén könyörtelenül be kell gyűjteni a három bajnoki pontot. Egy dolog változtatható: mentalitásban teljesen más Diósgyőrt szeretnék látni! Egy agresszíven játszó csapatot, amelyik ha nem is megy a játék, akkor is óriási erőfeszítésre tudja kényszeríteni az ellenfelet, hogy az egyáltalán a védőzónába tudja juttatni a labdát. Ehhez még sok időre sincs szükség, ezt gyakorolni sem kell, fejben kell ráhangolódni" – fogalmazott az új vezetőedző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik