nemzetisport.hu 2019.09.03 09:04 Frissítve: 2019.09.06 12:54

DVTK: Feczkó Tamással tárgyalnak a klub vezetői

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a DVTK-nál felvették a kapcsolatot a legutóbb az MTK-nál dolgozó edzővel, Feczkó Tamással, de hétfőig még a csapat jelenlegi vezetőedzőjétől, Fernando Fernándeztől sem köszöntek el. Ám értesüléseink szerint kedden délelőtt eldőlt, hogy Fernando és Tajti József sportigazgató is távozik – a klub is megerősítette mindezt.

Feczkó Tamás labdába rúg Fernando mellett Diósgyőrben – vajon a csapatát is átveszi? (Fotó: Meder István, archív)

 

Hétfőn az m4sport.hu és a csakfoci.hu is arról számolt be, hogy Fernando Fernándezt Feczkó Tamás válthatja az NB I-ben sereghajtó DVTK kispadján. A Nemzeti Sport Online is úgy értesült, hogy Feczkó Tamással felvették a kapcsolatot a DVTK vezetői, de hétfőn még nem dőlt el, hogy a legutóbb az MTK-nál dolgozó tréner átveszi-e a diósgyőriek irányítását.

Információink szerint a felek egyelőre tárgyalnak, miközben a Diósgyőr még azt sem jelentette be, hogy elköszönt volna a csapatot 2018 óta irányító spanyol Fernandótól. Feczkó Tamás iránt más klub is érdeklődik (a Honvédnál is szóba került a neve, igaz, a kispestiek azóta megverték az Újpestet), de nem lenne meglepő, ha végül elfogadná a DVTK ajánlatát.

Már csak azért sem, mert úgy tudjuk, kedden eldőlt, sem Fernando, sem Tajti József sportigazgató nem folytatja a munkát Diósgyőrben, mindkettejüktől elköszöntek a vezetők. Mindezt a klub is megerősítette hivatalos közleményben. 

Fernando és Tajti József (jobbra) sem folytatja a munkát a DVTK-nál(Fotó: dvtk.eu)

 

2019.09.20 19:58:56

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

A hetvenedik életévét betöltő Kozma Mihály gólérzékeny, kreatív és technikás csatár volt.

2019.09.18 09:43:19

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„Az átigazolási időszak utolsó napján változott a koncepció, és idősebb, tapasztaltabb labdarúgók érkeztek.”

2019.09.17 13:45:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Párosítás, időpontok, eredmények – minden információ a kupasorozat 2019–2020-as kiírásáról.