nemzetisport.hu 2019.09.03 09:04 Frissítve: 2019.09.06 12:54

DVTK: Feczkó Tamással tárgyalnak a klub vezetői

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a DVTK-nál felvették a kapcsolatot a legutóbb az MTK-nál dolgozó edzővel, Feczkó Tamással, de hétfőig még a csapat jelenlegi vezetőedzőjétől, Fernando Fernándeztől sem köszöntek el. Ám értesüléseink szerint kedden délelőtt eldőlt, hogy Fernando és Tajti József sportigazgató is távozik – a klub is megerősítette mindezt.

Feczkó Tamás labdába rúg Fernando mellett Diósgyőrben – vajon a csapatát is átveszi? (Fotó: Meder István, archív)

 

Hétfőn az m4sport.hu és a csakfoci.hu is arról számolt be, hogy Fernando Fernándezt Feczkó Tamás válthatja az NB I-ben sereghajtó DVTK kispadján. A Nemzeti Sport Online is úgy értesült, hogy Feczkó Tamással felvették a kapcsolatot a DVTK vezetői, de hétfőn még nem dőlt el, hogy a legutóbb az MTK-nál dolgozó tréner átveszi-e a diósgyőriek irányítását.

Információink szerint a felek egyelőre tárgyalnak, miközben a Diósgyőr még azt sem jelentette be, hogy elköszönt volna a csapatot 2018 óta irányító spanyol Fernandótól. Feczkó Tamás iránt más klub is érdeklődik (a Honvédnál is szóba került a neve, igaz, a kispestiek azóta megverték az Újpestet), de nem lenne meglepő, ha végül elfogadná a DVTK ajánlatát.

Már csak azért sem, mert úgy tudjuk, kedden eldőlt, sem Fernando, sem Tajti József sportigazgató nem folytatja a munkát Diósgyőrben, mindkettejüktől elköszöntek a vezetők. Mindezt a klub is megerősítette hivatalos közleményben. 

Fernando és Tajti József (jobbra) sem folytatja a munkát a DVTK-nál(Fotó: dvtk.eu)

 

2020.02.28 00:14:13

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

Az FTC ukrán edzője biztos benne, hogy csapata a szebbik arcát mutatja a Debrecen ellen.

2020.02.24 22:16:42

Labdarúgó NB I L. P. I.

2020.02.24 13:35:06

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Nikolics megszenved az első gólért, megvan Petrjak első mesterhármasa. Szépségdíjas paksi találatok.

2020.02.24 11:45:05

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

„Ritkaság, amikor valaki ennyire sikeres lesz és közben ilyen nagyszerű, szerény, közvetlen figura marad.”