HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.05.28 12:12 Frissítve: 2016.05.29 00:21

DVTK: Elek és Koman mellett Griffiths is távozhat Diósgyőrből

A lejáró szerződésű Koman Vladimir és a jó Európa-bajnoki szereplés reményében külföldi folytatásban gondolkodó Elek Ákos mellett Georges Henri Griffiths is távozhat a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőrtől.

 

A boon.hu összefoglalót készített a DVTK átigazolási helyzetéről. Tizenhárom játékost szedett össze az oldal, aki minden bizonnyal a következő szezonban is Diósgyőrben futballozik, valamint öt fiatalt is hozzávett még ehhez a számhoz.

Lesznek azonban olyanok, akik távoznak, Barczi Dávid már aláírt a Videotonhoz, Egerszegi Tamás és Koman Vladimir szerződése is lejár, így szabadon tárgyalhat a kérőkkel. Elek Ákos maradása sem biztos, sőt, ha a középpályás jól szerepel az Európa-bajnokságon, minden bizonnyal külföldre kerül. 

Rajtuk kívül Georges Henri Griffiths is elhagyhatja a klubot, a támadóval ugyanis nem számol Egervári Sándor vezetőedző.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Szabó II Balázs
Kiszemeltek: Ezequiel Calvente Criado (spanyol, Békéscsaba), Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Makrai Gábor (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár), Spandler Csaba (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár)
Távozók: Barczi Dávid (Videoton, szabadon igazolhatóként), Grumics Miroszlav (szerb-magyar, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Gyirmót), Kovács Gábor (Paks, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novothny Soma (SSC Napoli – Olaszország, ?)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Egerszegi Tamás (lejár a szerződése), Elek Ákos, Georges Henri Griffiths (elefántcsontparti), Koman Vladimir (lejár a szerződése)

 

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.

2019.02.19 21:15:17

Labdarúgó NB I BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Csakhogy akinek a történetéből városi legenda lesz, a nadrágjából divat, a pályafutásából meg példa, annak nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy mit tesz, hanem arra is, meddig.

2019.02.18 21:18:24

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A Fradinak lőtt ollózós gólja megvillantotta az ismerős varázst.

2019.02.18 09:29:21

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Játékosszeretők, óbudai verőlegények és a sportág ősi hangszerének eredete Pluhár István öltözői dalgyűjteményében.