DVTK: Elek a fedélzeten, Grumics és Husic mehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.17. 18:57
Az eredeti tervtől eltérően már vasárnap útra kelt a DVTK labdarúgócsapata törökországi edzőtáborába – a diósgyőrieknek azért kellett változtatniuk, mert eredeti repülőjáratukat törölték. Elek Ákos a Csangcsun Jataj engedélyével elutazik az edzőtáborba, ám a válogatott középpályás státusa még nem változott, egyelőre nem a Diósgyőr labdarúgója.

„Elek Ákos ügyében nem történt változás, ő a kínai Csangcsun Jataj engedélyével utazik velünk Törökországba - mondta el a dvtk.eu-nak Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója. - Két fiatal, saját nevelésű játékosunk először utazik velünk edzőtáborba. Ternován Patrik és Zöldesi Illés az elmúlt két hétben az edzéseken győzték meg Egervári Sándort arról, hogy érdemes számolni velük az első csapatnál is. Halmai Ramon rehabilitációja folyamatos, sajnos még nincs olyan állapotban, hogy a segítségünkre tudjon lenni, ő itthon készül.” Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója. - Két fiatal, saját nevelésű játékosunk először utazik velünk edzőtáborba. Ternován Patrik és Zöldesi Illés az elmúlt két hétben az edzéseken győzték meg Egervári Sándort arról, hogy érdemes számolni velük az első csapatnál is. Halmai Ramon rehabilitációja folyamatos, sajnos még nincs olyan állapotban, hogy a segítségünkre tudjon lenni, ő itthon készül.”

„Miroszlav Grumics és Senad Husic sincsenek az utazók között. Mindkettőjükkel korrektek voltunk és jeleztük számukra, hogy a vezetőedzőnk tavasszal várhatóan nem tud számukra elegendő játéklehetőséget biztosítani. Mivel élő szerződésű labdarúgókról van szó, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik, abban az esetben nem fogunk akadályt gördíteni a távozásuk elé. A többiek egészségesek és mindannyian a szakmai stáb rendelkezésére állnak.”

A DVTK TÖRÖKORSZÁGBA UTAZÓ KERETE
Kapusok:
Antal Botond, Ivan Rados, Zöldesi Illés
Mezőnyjátékosok: Bacsa Patrik, Barczi Dávid, Bognár István, Elek Ákos, Egerszegi Tamás, Eperjesi Gábor, Georges Griffiths, Manjrekar James, Kitl Miklós, Koman Vladimir, Kovács Gábor, Lipták Zoltán, Nemes Milán, Németh Milán, Nikházi Márk, Novothny Soma, Drazsen Okuka, Takács Tamás, Tamás Márk, Ternován Patrik

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Elek Ákos (Csangcsun Jataj – Kína), Holman Dávid (FTC)
Távozók: Bősz Levente (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Miroszlav Grumics (szerb), Senad Husic (bosnyák)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik