DVTK: egy nappal később csatlakozik a felcsúti védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.02. 09:01
Az eredeti tervek szerint már a szerdai felkészülési meccsen pályára lépett volna a Diósgyőr felcsúti kiszemeltje, Tamás Márk, de a védő egy nappal később csatlakozik a kerethez.

Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője az orosz Gazovik Orenburg elleni edzőmeccsen többnyire azoknak szavazott bizalmat, akik az előző napon nem kaptak lehetőséget. Volt esély arra, hogy egy új fiú is bemutatkozik a bécsi edzőmeccsen a DVTK-ban, de Tamás Márk, aki a Puskás Akadémia FC-től érkezik a borsodi klubhoz, kisebb technikai akadályba ütközött, és csak ma tud részt venni az orvosi vizsgálaton, így a 21 éves védő jó esetben csak csütörtök este csatlakozhat a büki edzőtáborozókhoz – írja a boon.hu.

Bekő a 3–2-re elveszített találkozó után a diósgyőriek hivatalos honlapjának értékelt:

„Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy nagyon erős csapat ellen. A fiatalok többsége pályára lépett. Az elején egy picit meg voltunk illetődve, nem éreztük annyira a játék ritmusát. Később rájöttünk, hogy itt is lehet futballozni és meg lehet mutatni, hogy mire vagyunk képesek. A második félidőben már gólokat is rúgtunk, összességében úgy érzem, hogy nagyon hasznos meccsen vagyunk túl."

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL

Érkezők: Halmai Ramon (MTK), Lipták Zoltán (Győri ETO, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Sopron – kölcsön után végleg), Nikházi Márk (Dunaújváros)

Az utánpótlásból felkerültek: Balogh Alex, Boros Gábor, Bősz Levente, Csicsvári Milán, Egyed Balázs, Icsó Zsolt, Nemes Milán, Timkó István

Kiszemeltek: Kitl Miklós(KTE), Könyves Norbert (Paks), Szalai Vilmos (Mezőkövesd), Tamás Márk (Puskás Akadémia, szabadon igazolható)
Távozók: Csirszki Martin (szolnoki kölcsön után szabadon igazolható), Gosztonyi András (Haladás, szabadon igazolhatóként), Julian Jenner (holland, Notts County ? – Anglia, szabadon igazolható), Milos Krsztics (szerb, szabadon igazolható), Lazar Marjanovics (szerb, szabadon igazolható), William Rocha Alves (brazil, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Szalai Vilmos (Mezőkövesd)
Távozhatnak: Bori Gábor (érdeklődnek iránta: Vasas – kölcsön után végleg), Szabó Balázs (érdeklődnek iránta: Sopron – kölcsön után végleg)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik