HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.08.21 11:14 Frissítve: 2015.08.21 11:29

DVTK: Diósgyőrben edz a korábbi pécsi kanadai válogatott

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy péntek délelőtt csatlakozott a keret edzéséhez a 22 éves, háromszoros kanadai válogatott James Manjrekar, aki legutóbb a Pécset erősítette.

 

James Manjrekar 1993-ban született a Kis-Antillákon fekvő Dominikai Közösségben. Kilencéves korában családjával Kanadába költözött, és az évek során állampolgárságot is szerzett. Labdarúgó-akadémián töltött éveit követően Európa felé fordult, spanyol és német próbajátékot követően a PMFC-vel állapodott meg. Eleinte az utánpótlásban szerepelt, tavaly októberben azonban bemutatkozott a felnőttek között is, és hamar kihagyhatatlanná vált, összesen 16 mérkőzésen lépett pályára, és az Újpest ellen be is talált – mutatta be a futballistát a dvtk.eu.

A klubhonlap kiemeli, hogy a védőként és középpályásként is bevethető futballistának a Pécs NB I-ből történő kizárása után kellett új lehetőséget néznie, és miközben már zajlanak a tárgyalások, pénteken már a DVTK-val edzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL

Érkezők: Halmai Ramon (MTK), Kitl Miklós (KTE), Lipták Zoltán (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Tamás Márk (PAFC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Novothny Soma (Napoli – Olaszország)

Kölcsönből visszatérők: Nikházi Márk (Dunaújváros), Szabó Balázs (Soproni VSE)

Az utánpótlásból felkerültek: Balogh Alex, Boros Gábor, Bősz Levente, Csicsvári Milán, Egyed Balázs, Icsó Zsolt, Nemes Milán, Oláh Bálint, Timkó István

Kiszemeltek:  James Manjrekar (kanadai, legutóbb PMFC), Pölöskei Zsolt (szabadon igazolható, legutóbb MTK), Szalai Vilmos (Mezőkövesd)
Távozók: Bori Gábor (Vasas, kölcsön után végleg), Csirszki Martin (szolnoki kölcsön után Vác, szabadon igazolhatóként), Gosztonyi András (Haladás, szabadon igazolhatóként), Julian Jenner (holland, Notts County – Anglia, szabadon igazolhatóként), Milos Krsztics (szerb, szabadon igazolható), Lazar Marjanovics (szerb, szabadon igazolható), William Rocha Alves (brazil, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szalai Vilmos (Mezőkövesd)
Távozhatnak:
2019.02.21 21:56:25

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.20 17:25:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csak az első félidőben villogott a Kisvárda, a szünet után sokkal jobban futballoztak a zöld-fehérek.

2019.02.20 13:39:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kora délután győzött a Vidi és a Honvéd, ahogy a Budaörs és a Soroksár is. Iksz a Kövesd–Halin.

2019.02.19 14:43:54

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Riccardo Guffanti márciustól már az edzőképzés hallgatóinak is oktatja a scoutingot.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.