DVTK: balhé miatt félbeszakadt az FTC elleni meccs a jótékonysági tornán

Vágólapra másolva!
2012.11.23. 09:28
Amint arról már beszámoltunk, a miskolci városi sportcsarnokban a csütörtök este jótékonysági teremtornát rendeztek, a DVTK fiatal játékosa, a leukémiában szenvedő Rakaczki Bence gyógykezelésének támogatására. Az esemény sajnálatos közjátékkal zárult.

A Diósgyőr és Ferencváros öregfiúk csapatának összecsapása – ami az utolsó műsorszám volt a programban – idő előtt fejeződött be. Pár perc volt már csak hátra a találkozóból, amikor verekedés tört ki a pályán a két csapat játékosai között, a fővárosiak 6–5-ös vezetésénél – tudósít a boon.hu.boon.hu.

„A csetepaté, amelynek a biztonsági őrök vetettek véget, azért robbant ki, mert a ferencvárosi Vincze Ottó rálökte a palánkra a diósgyőri Molnár Istvánt, aztán az ellentámadásnál a hazaiak sem maradtak adósok, és ettől sokalltak be a pályán lévő labdarúgók. A rendezvényre jegyet váltott emberek döbbenten figyelték a lelátóról, hogy több perc kellett ahhoz, hogy a felek lecsillapodjanak és az utolsó percek lejátszása nélkül levonuljanak a pályáról” – fogalmaz beszámolójában a megyei hírportál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik