DVTK: az MTK megvásárolta Prosser Dánielt – hivatalos

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.01.07. 11:37
Prosser Dániel, a Diósgyőri VTK labdarúgója az NB II-ben éllovas MTK-ban folytatja pályafutását – jelentette be a miskolci és a budapesti klub.

A Diósgyőr a nyáron kölcsön után végleg szerezte meg a 25 esztendős támadót a Puskás Akadémiától. Prosser 2019 tavaszán tizenkét NB I-es mérkőzésen összesen háromszor volt eredményes DVTK-mezben. Az ősszel 16 élvonalbeli találkozón és három Magyar Kupa-meccsen játszott, összesen csupán egyszer talált be.

A borsodi klub közleményében az áll, az MTK átigazolási díj ellenében szerződtette a korábban a Budapest Honvédban és a Sepsi OSK-ban megforduló korosztályos válogatott labdarúgót.

„Prosser Dánielt már régebben is szerettük volna a csapatban tudni – idézi az MTK hivatalos honlapja Polyák Balázs sportigazgatót. – Örülünk, hogy most sikerült átigazolni. A magyar mezőny egyik leggyorsabb és legjobban cselező játékosa. Bízunk a képességeiben és ezt az MTK-szurkolóknak is bizonyítani fogja.” szerezte meg a 25 esztendős támadót a Puskás Akadémiától. Prosser 2019 tavaszán tizenkét NB I-es mérkőzésen összesen háromszor volt eredményes DVTK-mezben. Az ősszel 16 élvonalbeli találkozón és három Magyar Kupa-meccsen játszott, összesen csupán egyszer talált be.

A borsodi klub közleményében az áll, az MTK átigazolási díj ellenében szerződtette a korábban a Budapest Honvédban és a Sepsi OSK-ban megforduló korosztályos válogatott labdarúgót.

„Prosser Dánielt már régebben is szerettük volna a csapatban tudni – idézi az MTK hivatalos honlapja Polyák Balázs sportigazgatót. – Örülünk, hogy most sikerült átigazolni. A magyar mezőny egyik leggyorsabb és legjobban cselező játékosa. Bízunk a képességeiben és ezt az MTK-szurkolóknak is bizonyítani fogja.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: José Ricardo Cortés (kolumbiai, Club Destroyer’s – Bolívia), Hysen Memolla (albán, KPV – Finnország)
Kölcsönbe érkezők: Kiss Tamás (Puskás Akadémia)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Molnár Gábor (Mezőkövesd)
Távozók: Martin Juhar (szlovák), Yannick Ndzoumou (kameruni), Ismaila Ousman (kameruni), Prosser Dániel (MTK)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Bacsa Patrik, Szabó Bence, Tóth Barnabás, Zsolnai Richárd, Óvári Zsolt (Mezőkövesd, próbajáték), Ternován Patrik (Mezőkövesd, próbajáték)


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik