DVTK: az MLSZ törölte a támadó eltiltását, játszhat a nyitányon

Vágólapra másolva!
2019.01.24. 09:21
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK hivatalos honlapján jelezte, a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága törölte Vernes Richárd, a miskolciak játékosának eltiltását, aki így pályára léphet az első tavaszi fordulóban.

Mint ismert, a 17. fordulóban a Kisvárda elleni 1–1-es döntetlen során Vernes megkapta idénybeli ötödik sárga lapját, így eltiltás miatt kihagyta a Paks elleni szezonzárót. Az MLSZ fegyelmi bizottsága január 10-i ülésén további egy bajnoki mérkőzésről eltiltotta a Ferencvárosban és a Honvédban nevelkedő támadót.

A februárban 27. életévét betöltő, korábban Ausztráliában is megforduló futballista tárgyalás megtartását kérte, s jogi képviselője indítványozta az eljárás megszüntetését. A fegyelmi bizottság ezt követően felmentette a diósgyőriek játékosát, mert „az eljárás alá vont labdarúgó felelőssége ugyanazért a szabálytalanság elkövetéséért kétszer nem állapítható meg” – olvasható a dvtk.eu-n.eltiltotta a Ferencvárosban és a Honvédban nevelkedő támadót.

A februárban 27. életévét betöltő, korábban Ausztráliában is megforduló futballista tárgyalás megtartását kérte, s jogi képviselője indítványozta az eljárás megszüntetését. A fegyelmi bizottság ezt követően felmentette a diósgyőriek játékosát, mert „az eljárás alá vont labdarúgó felelőssége ugyanazért a szabálytalanság elkövetéséért kétszer nem állapítható meg” – olvasható a dvtk.eu-n.

A DVTK február 2-án, a 19. fordulóban a Mezőkövesdet látja vendégül az NB I tavaszi első játéknapján.

Vernes az ősszel 17 élvonalbeli találkozón összesen két gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik