DVTK: Arról álmodtam, hogy hazai, győztes meccsen debütálok, ehhez képest...

Vágólapra másolva!
2016.09.16. 15:08
Gyirmóton mutatkozott be a labdarúgó NB I-ben Mahalek Marcell, a DVTK védője – a fiatalember nem tudta végigjátszani az 1–0-s vereséggel végződő mérkőzést, miután meghúzódott a combhajlító izma. Az ifjú játékos a Diósgyőr hivatalos honlapjának mesélt első élvonalbeli mérkőzéséről.

„A többiek szinte már át is öltöztek, amikor szóltak, hogy Oláh Bálint sincs jól, én állok a kezdőcsapatba. Nem vagyok izgulós típus, de olyan hirtelen jött ez a hír, hogy időm sem lett volna erre. Gyerekkoromtól kezdve az volt a vágyam, hogy a DVTK labdarúgójaként NB I-es játékos legyek, nagy álmom teljesült. Úgy álmodtam meg ezt a napot, hogy hazai közönség előtt, győztes meccsen mutatkozom be az élvonalban, ehhez képest idegenben, vesztes meccsen történt meg, és még meg is sérültem. Ennek ellenére magának a bemutatkozásnak nagyon örülök, úgy érzem, sikerült is helytállnom, régóta vártam rá, és sokat dolgoztam érte" – idézi a dvtk.eu Mahalek Marcellt.Mahalek Marcellt.

Az egyelőre még nem dőlt el, hogy sérülése után Mahalek tudja-e vállalni a játékot a Mezőkövesd elleni, szombati megyei rangadón.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik