HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.08.25 21:09 Frissítve: 2015.08.28 10:24

DVTK: aláírt a korábbi pécsi kanadai válogatott

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy aláírta szerződését a 22 éves, háromszoros kanadai válogatott Manjrekar James, aki legutóbb a Pécset erősítette.

 

A belső védőként és védekező középpályásként is bevethető játékos múlt héten csatlakozott a DVTK edzéséhez, most pedig aláírta szerződését. Miután a játékengedélye is megérkezik, már csak a szakmai stábon fog múlni, mikor mutatkozhat be a csapatban.

„Eddig csak néhány edzésen vettem részt, ez az idő kevés ahhoz, hogy kiismerjem magam, de a társak nagyon barátságosak, segítőkészek voltak, mindenki kedvesen fogadott, úgyhogy eddig nagyon jók a benyomásaim – mondta Manjrekar James a dvtk.eu-nak. – Nagyon örülök annak, hogy Diósgyőrbe szerződtem és annak is, hogy Magyarországon folytathatom a pályafutásom, hiszen az elmúlt években nagyon megkedveltem ezt az országot. Bízom abban, hogy sok mérkőzést fogunk majd megnyerni és sokszor örvendeztetjük majd meg a szurkolókat. Szeretnék meghatározó játékosa lenni a Diósgyőrnek."

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL

Érkezők: Halmai Ramon (MTK), Kitl Miklós (KTE), Lipták Zoltán (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), James Manjrekar (kanadai, legutóbb PMFC), Tamás Márk (PAFC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Novothny Soma (Napoli – Olaszország)

Kölcsönből visszatérők: Nikházi Márk (Dunaújváros), Szabó Balázs (Soproni VSE)

Az utánpótlásból felkerültek: Balogh Alex, Boros Gábor, Bősz Levente, Csicsvári Milán, Egyed Balázs, Icsó Zsolt, Nemes Milán, Oláh Bálint, Timkó István

Kiszemeltek:  Szalai Vilmos (Mezőkövesd)
Távozók: Bori Gábor (Vasas, kölcsön után végleg), Csirszki Martin (szolnoki kölcsön után Vác, szabadon igazolhatóként), Gosztonyi András (Haladás, szabadon igazolhatóként), Julian Jenner (holland, Notts County – Anglia, szabadon igazolhatóként), Milos Krsztics (szerb, szabadon igazolható), Lazar Marjanovics (szerb, szabadon igazolható), William Rocha Alves (brazil, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szalai Vilmos (Mezőkövesd)
Távozhatnak:

 

2019.02.22 09:10:42

Labdarúgó NB I P. K.

Májer Milánt az iskolai eredményei miatt is kitüntették, de az NB I-ért szünetelteti a tanulmányait.

2019.02.22 09:31:10

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

Az FTC sportmenedzserének legnehezebb feladata, hogy a távozókkal közölje a klub döntését.

2019.02.21 21:56:25

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.20 17:25:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csak az első félidőben villogott a Kisvárda, a szünet után sokkal jobban futballoztak a zöld-fehérek.

2019.02.20 13:39:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kora délután győzött a Vidi és a Honvéd, ahogy a Budaörs és a Soroksár is. Iksz a Kövesd–Halin.