HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.06.09 16:55 Frissítve: 2016.06.09 17:35

DVTK: aláírt a Debrecenből érkező válogatott védő

Az orvosi vizsgálat után aláírta kétéves szerződését Diósgyőrben Lázár Pál. A hatszoros válogatott, kétszeres magyar bajnok védő az előző három esztendőt Debrecenben töltötte.

HIRDETÉS

 

A 28 éves Lázár Pál szerződése 2016. június 30-án járt volna le Debrecenben, és mivel a felek nem kívánták meghosszabbítani, néhány napja megszüntették.

„Egy olyan korábbi magyar válogatott játékossal erősödik a Diósgyőr, aki a védekező feladatai mellett sok szerepet vállal a támadók megjátszásában is – mondta el Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója a dvtk.eu-nak. - Olyan típusú labdarúgó, aki nem előre eldönti a támadás befejezéseket, hanem a játékot olvasva, az adott szituációnak megfelelően olyan technikai megoldásokra törekszik, amiket a társak ki tudnak használni. Egervári Sándor jól ismeri, hiszen korábban a válogatottnál már dolgoztak együtt. Nem hiszem, hogy a DVTK szurkolóinak be kellene őt mutatnom, hiszen az elmúlt években sokszor tört borsot az orrunk alá a Videoton vagy éppen legutóbb a Debrecen játékosaként. Kétszeres bajnok, reméljük, hogy Diósgyőrben is eredményes lesz, nem csak egyénileg, hanem csapatszinten is."

„Négy napja keresett meg a klub, leültünk tárgyalni, és nagyon hamar megegyeztünk – mondta el Lázár Pál. – Sok megkeresésem és több ajánlatom is volt, így jól át kellett gondolnom mindent, hiszen a jövőmről van szó. Miután láttam az edzőközpontot, és tárgyaltam a vezetőséggel, a döntés már könnyű volt. A célom az, hogy a lehető legtöbb meccsen a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból és minél jobb helyezést érjünk el a csapattal. Meglátjuk, hogy ez mire lesz elég, hiszen mindenki erősít. Diósgyőrben is az most a legfontosabb az alapozás kezdetén, hogy jó játékosok érkezzenek. Most számomra az a legfontosabb, hogy mielőbb alkalmazkodjak a közeghez és a legjobbamat nyújtsam a pályán és a pályán kívül is.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők: Lázár Pál (DVSC, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Szabó II Balázs
Kiszemeltek: Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Makrai Gábor (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár), Spandler Csaba (Puskás AFC, legutóbb kölcsönben Csákvár)
Távozók: Barczi Dávid (Videoton – szabadon igazolhatóként), Grumics Miroszlav (szerb-magyar, lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Gyirmót) Manjrekar James (kanadai, Vasas), Kovács Gábor (Paks – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novothny Soma (SSC Napoli – Olaszország)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Egerszegi Tamás (lejár a szerződése), Elek Ákos, Georges Henri Griffiths, Koman Vladimir (lejár a szerződése)

#DVTK #BenczésMiklós #LázárPál #newplayer #welcome

DVTK (@dvtkinstagram) által közzétett fénykép, 2016. Jún 9., 07:41 PDT

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS