DVTK: ajánlatot kapott a légiós, de marad mostani klubjánál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.08. 07:27
Mint beszámoltunk róla, Vanczák Vilmos csak a nyáron lehet a Diósgyőré, mivel marad a svájci Sionnál a tavasszal. Ezt akkor a DVTK új vezetőedzője, Egervári Sándor is megerősítette, most pedig a labdarúgó beszélt a jövőjéről.

„Szerdán kezdtük el a felkészülést a Sionnal, és szinte biztos, hogy a csapattal dolgozom végig a téli hónapokat, s tavasszal is Svájcban futballozom – mondta Vanczák Vilmos a Nemzeti Sportnak. – Télen több klub is megkeresett, a Diósgyőr is köztük volt, tárgyaltunk a vezetőkkel, de hamar eldőlt, hogy maradok. Szeretném kitölteni a szerződésemből hátralévő fél évet, ennek családi és anyagi okai is vannak.” Vanczák Vilmos a Nemzeti Sportnak. – Télen több klub is megkeresett, a Diósgyőr is köztük volt, tárgyaltunk a vezetőkkel, de hamar eldőlt, hogy maradok. Szeretném kitölteni a szerződésemből hátralévő fél évet, ennek családi és anyagi okai is vannak.”

„Szeretném, ha a lányom még fél évig a helyi francia iskolába járna, és még jobban elsajátítaná a nyelvet. Ezenfelül harminchárom évesen már nem mindegy, milyen fizetésért játszom, s vélhetően a klubok sem szívesen fizetnének kivásárlási árat egy korombeli labdarúgóért. Emiatt nem is vetődött fel komolyabban a távozásom, nyártól viszont biztosan Magyarországon folytatom.”

A hatodik helyen álló csapat védője az eddig lement tizennyolc forduló alatt négyszer lépett pályára, s bár akkor végigjátszotta a találkozókat, a helyzetét távolról sem lehetne ideálisnak nevezni az Európa-bajnokság tükrében.

„Nem ejtettek át, már a szezon elején közölték velem, hogy kevesebb szerepet kapok, amit elfogadtam. Jóban vagyok Didier Tholot vezetőedzővel, nincs bennem harag, tiszteletben tartom a döntését. Nem valószínű, hogy tavasszal többet játszom majd, ennek ellenére az edzéseken mindent beleadok, és megbeszéltem a vezetőkkel, hogy ha az első csapatnál nem számolnak velem, kéthetente az U21-eseknél pályára léphetek. Tudom, hogy a kispadozással csökkennek az esélyeim az Eb-szereplésre, de bízom benne, hogy formában tudom tartani magam, és a torna előtti összetartáson sikerül meggyőznöm Bernd Storckot.”

A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN BŐVEBBEN OLVASHAT LÉGIÓSAINK HELYZETÉRŐL!

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVTK-NÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Elek Ákos(Csangcsun Jataj – Kína),Holman Dávid (FTC)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Koman Vladimir(Rijeka – Horvátország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik