NB I: a PAFC és a Nyíregyháza is Diósgyőrből erősítene

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.04. 13:57
Borsodi sajtóinformációk szerint a labdarúgó NB I-be feljutó Nyíregyháza Spartacus Mohamadou Abdouramant, míg a Puskás Akadémia Vadász Viktort látná szívesen a soraiban. Az érdeklődők helyzetét megkönnyítheti, hogy mindkét futballista szerződése lejár a Diósgyőrnél.

A boon.hu úgy tudja, a lejáró kontraktusú játékosok közül Ivan Radost és Zoran Koszticsot megtartaná a DVTK, Nenad Rajics kapus ellenben távozhat, mert a Diósgyőr már a télen megszerezte a tavaszi szezonban a Kaposvárt erősítő Antal Botondot.boon.hu úgy tudja, a lejáró kontraktusú játékosok közül Ivan Radost és Zoran Koszticsot megtartaná a DVTK, Nenad Rajics kapus ellenben távozhat, mert a Diósgyőr már a télen megszerezte a tavaszi szezonban a Kaposvárt erősítő Antal Botondot.

A regionális portál értesülései szerint Vadász Viktorért bejelentkezett a Puskás Akadémia, Mohamadou Abdouraman iránt pedig az NB I-ben frissen feljutó Nyíregyháza Spartacus érdeklődik. Vadásszal kapcsolatban korábban jeleztük, hogy a Ferencvárosnál is szóba került már a neve. Említetteknek egyébként lejár a diósgyőri megállapodása.

Az élő szerződéssel rendelkező futballisták közül Kádár Tamást a nemzetközi piacon értékesítené a miskolci együttes, míg a Fradival összeboronált Futács Márkó maradására csekély az esély, hiszen magas a kivásárlási ára, a Leicester City csak 250 ezer font (90 millió forint) ellenében válna meg tőle. A Haladás középpályása, Nagy I Gábor érkezése gyakorlatilag biztosnak tekinthető.

A honlap hozzáteszi, nemcsak a játékoskeretben, a szakmai stábban is változás várható: Szrdjan Zsirojevics erőnléti edző – aki 2013 nyarán érkezett a DVTK-hoz – Németország felé veheti az irányt.

A diósgyőriekhez kapcsolódó hír még, hogy a tervek szerint június 20-án kezdik a felkészülést az Európa-liga selejtezőjére, de a játékosok a nyári pihenőjük alatt sem tétlenkednek, hiszen személyre szabott edzéstervet kaptak.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Antal Botond (Kaposvár)
Távozott/távozhat: Futács Márkó (Leicester City, Anglia – kölcsönből vissza?), Ivan Rados (horvát), Vadász Viktor (?), Mohamadou Abdouraman (Nyíregyháza Spartacus?), Augusto Batioja (?), Gohér Gergő (?), Zoran Kosztics (?), Nenad Rajics (?)
Kiszemeltek: Balázs Benjámin (Kaposvár), Bognár István (Mezőkövesd-Zsóry), Ivan Lovric (Bp. Honvéd), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Nagy I Gábor (Haladás), Németh Márió (Haladás), Georges Griffiths (Lombard Pápa)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik