DVTK: nincs visszatérő kölcsönből; Seydiről tárgyalnak

Vágólapra másolva!
2012.12.06. 17:39
Dudás Hunor, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK ügyvezető igazgatója a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta, jelen állás szerint a nyáron kölcsönbe távozó játékosok nem térnek vissza Diósgyőrbe. A korábban beszámolt Igor Gal és Ivan Rakovic kölcsönadásáról szóló híreket nem erősítette meg a klub, az viszont biztos, hogy a csapat hetedikén kezdi meg a felkészülést.

„Jelen állás szerint egy a biztos, hogy Jeff Silva visszatér a Videotonhoz, minden más egyelőre tárgyalás alatt van. A nyáron kölcsön adott futballisták nem térnek vissza hozzánk, de most is hangsúlyozom, jelen állás szerint. Természetesen lehetnek változások ezekben az ügyekben is. Igor Gal és Ivan Rakovic távozásáról szóló hírek nem szeretném megerősíteni. L'Imam Seydivel továbbra is tárgyal a klub" – nyilatkozta a DVTK ügyvezető igazgatója, Dudás Hunor a Nemzeti Sport Online-nak.

Összefoglalva: Jeff Silva biztosan visszatér Székesfehérvárra, a jelenleg kölcsönadott futballisták (Czégel Máté, Hornyák Marcell – Kazincbarcika, Halgas Tibor – Cegléd, a horvát Ivan Rados – Azerbajdzsán, Kapaz Ganja, a marokkói Youseff Sekour – Lombard FC) pedig várhatóan maradnak jelenlegi klubjuknál.

A DVTK január hetedikén kezdi meg a felkészülést, és várhatóan törökországi edzőtábor szerepel a tervek között – adta hírül a dvtk.eu.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők:

Távozik/távozhat: L'Imam Seydi (francia-szenegáli, ?), Jeff Silva (brazil, Videoton – kölcsönből vissza)

Kiszemeltek:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik