nemzetisport.hu 2019.12.20 16:31 Frissítve: 2019.12.20 16:48

DVTK: a csapatkapitány is hosszabbított – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos oldalán számolt be róla, hogy Dejan Karan meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését – azt nem tették hozzá, hogy meddig írt alá.

Dejan Karan marad a DVTK-nál (Fotó: dvtk.eu)

 

Az újvidéki születésű védő 2016 nyara óta tartozik a DVTK kötelekébe, az azóta eltelt időszakban 73 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, és öt gólt szerzett. Időközben csapatkapitány lett, sőt, 2019 nyarán letette a magyar állampolgársági esküt.

„Az első dolog, ami eszembe jutott az új szerződésem aláírása után, hogy nagyon boldog vagyok és nagyon büszke is egyben – mondta Dejan Karan. – Nem sokat gondolkodtam, mert nagyon szép négy évet töltöttem eddig Diósgyőrben. Gyorsan megállapodtunk. Úgy érzem, hogy itt teljesedtem ki játékosként és emberként is. Nagyon hálás vagyok a klubnak. Ezúton is szeretném megköszönni a menedzsmentnek, és a vezetőedzőnek, Feczkó Tamásnak a bizalmat. Végül, de nem utolsósorban pedig köszönöm a családomnak a támogatást. Felelősnek érzem magam azért, hogy a csapat úgy szerepeljen, ahogy azt a szurkolók megérdemlik. A jövőben is mindent meg fogok tenni a Diósgyőrért! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok mindenkinek!”

„Dejan Karan a védelem olyan oszlopa, aki nemcsak a játékával, hanem az öltözőben a személyiségével is nagy hatással van az együttesre, nem véletlenül választották meg a társak csapatkapitánnyá, ez minden egyes közösségben nagyon nagy dolog – tette hozzá Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Szerettük volna, hogy meghosszabbítsa a nyáron lejáró szerződését, boldog vagyok, hogy megtette. Dejan nekem többször is bizonyította, hogy emberileg mennyire lehet rá számítani.”

Nem Karan az első hosszabbító a héten, a napokban Márkvárt Dávid is új megállapodást írt alá.

Szerződést hosszabbított Dejan Karan! Részletek a DVTK hivatalos weboldalán. #DVTK #DejanKaran #csakadiosgyor #newcontract #goodluck

298 Likes, 3 Comments - DVTK (@dvtkinstagram) on Instagram: "Szerződést hosszabbított Dejan Karan! Részletek a DVTK hivatalos weboldalán. #DVTK #DejanKaran..."2020.05.24 22:22:56

Labdarúgó NB I Sz. M.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

2020.05.23 20:30:29

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Remélhetően mindenki egészséges maradt a zárt kapuk mögött.

2020.05.23 19:05:01

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A hazai csapat végig jobban játszott, de a Honvéd jól védekezett, gól nélküli döntetlennel várhatja a kupavisszavágót.

2020.05.23 10:19:15

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Sokáig vezetett a címvédő Pátkai különleges találatával, a hajrában Pillár egyenlített • Kuttort kiállították.