DVTK: a brazil védő megjött, egyből szerződtetik is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.18. 09:41
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapján tette közzé, hogy a Tomiszlav Szivics által beharangozott William Rocha Alves megérkezett a klubhoz, bekapcsolódott az edzésmunkába, és hamarosan aláírja szerződését is.

Tomiszlav Szivics újdonsült vezetőedző tegnap már elárulta, hogy egy magas brazil védőt várnak próbajátékra. Nos, William Rocha Alves meg is érkezett, kedden már a DVTK-val edzett, és olyannyira jó benyomást tett a vezetőkre, hogy azonnal szerződést kínáltak neki. A 27 éves játékos az orvosi vizsgálatok után alá is írja szerződését.Tomiszlav Szivics újdonsült vezetőedző tegnap már elárulta, hogy egy magas brazil védőt várnak próbajátékra. Nos, William Rocha Alves meg is érkezett, kedden már a DVTK-val edzett, és olyannyira jó benyomást tett a vezetőkre, hogy azonnal szerződést kínáltak neki. A 27 éves játékos az orvosi vizsgálatok után alá is írja szerződését.

Alves a Palmeirasban nevelkedett, majd megfordult többek között a Portuguesában, az újvidéki FK Novi Szadban és a szintén szerb Borac Csacsakban. Idén januárban visszatért korábbi klubjához, a brazil Tombenséhez. Azt nem hozta nyilvánosságra a DVTK, hogy mennyit fizetett a brazil védőért, és hogy hány évre írt alá.

Hír még a klub háza tájáról, hogy a hétfőn Lengyelországban tartózkodó Michal Hanek visszatért, és bekapcsolódott a munkába, illetve Ivan Rados is visszatért Azerbajdzsánból. Alves a DVTK második nyári igazolása, Kádár Tamást korábban végleg megszerezték a diósgyőriek.

Még több játékos érkezése várható, Szivics elmondása szerint spanyol, bosnyák és egy újabb brazil futballista érkezhet.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezők: Bogáti Péter (Kazincbarcika – kölcsönből vissza), Ivan Rados (horvát, Kapaz Ganja – Azerbajdzsán, kölcsönből vissza), Hornyák Marcell (Kazincbarcika, kölcsönből vissza?), Kádár Tamás (Roda – Hollandia, kölcsön után végleg), William Rocha Alves (brazil, Tombense – Brazília)
Távozik/távozhat: Ambrusics Róbert (?), FernandoMiguel Fernández (spanyol, befejezi pályafutását), Gohér Gergő (?), Michal Hanek (?), José Luque(spanyol, befejezi pályafutását), Ribánszki László (?)
Kiszemeltek: Bodnár Richárd (Soroksár, próbajáték), Hidvégi Sándor (MTK), Lencse László (Videoton), Mohl Dávid (KTE) , Takács Tamás (szerbiai, Szigetszentmiklós)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik