DVSC: Varga József visszatér, három posztra igazolnának

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2014.06.17. 14:30
Varga József másfél év után visszatér a DVSC-Teva-hoz és a Ferencvárostól átigazolt Aleksandar Jovanovic is Debrecenben folytatja labdarúgó-pályafutását – jelentette be Szima Gábor, a klub elnöke kedden sajtótájékoztatón a Nagyerdei Stadionban.

A hajdúságiak további erősítésekre is készülnek, három posztra keresnek játékost: gyors védőre, középpályásra és csatárra is szükségük lenne – tette hozzá az elnök.

Szima Gábor bejelentette azt is, hogy befejezi aktív labdarúgó-pályafutását Bernáth Csaba és Dombi Tibor. Erről itt olvashatnak bővebben.

Ugyanakkor Szima Gábor szerint – ellentétben az egy évvel korábbi helyezettel – most nincs szerződtetési kényszer a klubnál. A jelenlegi keret erős, bízik ebben a játékosállományban, hogy sikeres lehet.

Kondás Elemér vezetőedző közölte: kedden megkezdték a felkészülést, szombaton Tiszaújvárosban bemutató mérkőzést játszanak, a jövő héten pedig edzőtáborba mennek Balmazújvárosba. Megjegyezte, hogy 2009-ben is Balmazújvárosban edzőtáboroztak, amikor BL-csoportkörbe jutott a csapat.

A következő hetek programját ismertetve elmondta, a július 5-i, francia Olympique Lyon elleni felkészülési mérkőzésre már kaphatók a jegyek, egy nappal később a Nyíregyházát fogadják az Oláh Gábor utcai stadionban, július 11-én Szuperkupa-döntőt vívnak a Puskás Ferenc Stadionban, július 12-én pedig a székely válogatottal játszanak Debrecenben, illetve várják a június 23-i BL-sorsolást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik