DVSC: Tisza érkezett, három évre írt alá - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.17. 17:53
null
Tisza Tibor három évre írt alá nevelőegyütteséhez (Fotó: dvsc.hu)
A labdarúgó NB I listavezetője, a DVSC-Teva korábbi játékosával, Tisza Tiborral erősítette meg a keretét – adta hírül a dvsc.hu.

 

Nem sokkal korábban még arról számoltunk be, hogy a Diósgyőr felbontotta a rutinos támadó szerződését, de Tisza sokáig nem maradt csapat nélkül.

A klubhonlap tájékoztatása szerint az ötszörös felnőtt-, kilencszeres U21-es válogatott Tisza Tibor szerződtetése már januárban is szóba került, s bár akkor ez még elmaradt, hétfőn, miután a játékos felbontotta diósgyőri szerződését, a megállapodás megszületett, és három évre írt alá.

Tiszának nem lesz ismeretlen a közeg, hiszen debreceni születésű, és a Lokiban nevelkedett. Az utánpótláscsapatokat végigjárva a DVSC juniorcsapatáig jutott, ezzel a korosztállyal egymás után kétszer a második helyen végzett, az első évben házi, a másodikban már országos gólkirály lett. 2003 nyarán az akkor Szentes Lázár vezette Loki első keretéhez került, de a bajnokságban nem lépett pályára – kezdte a csapat régi-új játékosának bemutatását a dvsc.hu.

A 29 éves csatár 2004-ben a DVTK-ba igazolt, amelyben az NB I-ben is bemutatkozhatott már, két évvel később pedig az Újpesthez szerződött. A „lilák” kötelékébe 2011-ig tartozott, de kölcsönben Belgiumban is szerepelt, előbb a Royal Antwerp, majd a Sint-Truiden együttesében.

2011-ben ismét a diósgyőriek alkalmazásába állt, és egészen a mai napig a DVTK-t erősítette.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Kovács Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza Spartacus), Rene Mihelic (szlovén, NK Zavrc – Szlovénia), Tisza Tibor (szabadon igazolható, legutóbb DVTK)
Távozott/távozhat: Slimane Bouadla (francia, ?), Vukasin Polekszics (montenegrói, Kecskeméti TE – kölcsönbe), Rezes László (Nyíregyháza Spartacus), Alekszandar Trninics (szerb, Vardar Szkopje – Macedónia)
Kiszemelt:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik