DVSC: Szabó Ádám a Lokiban, Balajti az MTK-ban folytathatja

Vágólapra másolva!
2012.02.16. 12:20
null
Balajti (jobbra) kevés lehetőséget kapott a Lokinál (Fotó: Mirkó István, archív)
Címkék
Játékoscserére készül a dvsc.hu és az mtkhungaria.hu tájékoztatása szerint a bajnoki listavezető DVSC-Teva és az MTK: a fővárosi kék-fehérek Szabó Ádámot adnák Balajti Ádámért cserébe.

Az üzlet keretében az eddig Újpestre kölcsönadott Balajti végleg az MTK-hoz kerülne, míg a Loki egy középpályással erősödne Szabó Ádámmal, aki tagja volt a kék-fehérek legutóbbi bajnokcsapatának.

Egyelőre még az egyeztetések folynak a cseréről (az MTK hivatalos honlapja szerint Szabó Ádám „orvosi vizsgálat és kölcsönös ismerkedés" céljából van Debrecenben), a kluboknak még a magyar átigazolási időszak lezárulta – február 21. – előtt egyezségre kell jutniuk.

Az U20-as vb-bronzérmes Balajti mindössze egy bajnokin játszott a DVSC-Teva első csapatában, miután a Debrecen a 2009–2010-es idény után szerződtette a Diósgyőrből. Szabó Ádám teljes profi pályafutása során az MTK-ban szerepelt, a 24 éves középpályás 2006 óta tartozik az első kerethez a kék-fehéreknél.

DEBRECENI VSC – A TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK
Érkezett: Kardos Norbert (Kaposvári Rákóczi – kölcsönből vissza), Ludánszki Bence (DVSC-DEAC), Eugene Salami (nigériai, Nyíregyháza Spartacus – kölcsönből vissza)

Távozik/szabadon igazolható: Balajti Ádám (MTK?), Csorba Szabolcs (Nyíregyháza Spartacus, kölcsönbe?), Fodor Marcell (Újpest FC), Kardos Norbert (Gyirmót FC), Mindaugas Malinauskas (litván, ?), Mirszad Mijadinoszki (svájci-macedón, FC Wil – Svájc), Szilágyi Péter (Lombard Pápa – kölcsönbe), Vinicius Galvao (brazil, Nyíregyháza Spartacus, kölcsönbe?) Vjatseslav Zahovaiko (észt, ?)

Akivel tárgyalnak: Szabó Ádám (MTK)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik