NB I: Storck Debrecenben, Mezőkövesden és Miskolcon járt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.15. 21:11
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az NB I-ben szereplő DVSC-nél, Mezőkövesdnél és DVTK-nál járt látogatáson – olvasható a klubok honlapján.

Storck korábban elhatározta, az NB I-es klubok edzőivel találkozni szeretne, hogy minden szakvezetővel megvitathassa a szorosabb együttműködés lehetőségeit.

A német szakember ma Debrecenben járt, és közel másfél órán át beszélgetett Leonel Pontes vezetőedzővel. A jó hangulatú beszélgetésen jelen volt dr. Róka Géza cégvezető és Herczeg András, a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője is – tudatta a klub honlapja.Storck korábban elhatározta, az NB I-es klubok edzőivel találkozni szeretne, hogy minden szakvezetővel megvitathassa a szorosabb együttműködés lehetőségeit.

A német szakember ma Debrecenben járt, és közel másfél órán át beszélgetett Leonel Pontes vezetőedzővel. A jó hangulatú beszélgetésen jelen volt dr. Róka Géza cégvezető és Herczeg András, a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője is – tudatta a klub honlapja.

Storck Mezőkövesdre is ellátogatott ma.

„Elsősorban azt tartom fontosnak, hogy személyes kapcsolatot építsek ki az NB I-es klubokkal és hogy felvázolhassam nekik a gondolataimat, elképzelésimet a jövőre vonatkozóan, így ezzel a céllal érkeztem önökhöz is – idézi a mezokovesdzsory.hu Storckot. – Úgy gondolom sokkal hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, ha személyesen tudok egyeztetni a klubok vezetőedzőivel és vezetőivel. Látogatásom másik fontos célja, hogy a klub és a szövetség még szorosabban tudjon együtt dolgozni. Egy egységesmérési rendszert szeretnénk kialakítani az NB I-es és NB II-es kluboknál, de önkéntes alapon. Nem szeretném rá erőltetni a klubokra, de rendkívül fontosnak tartom, hogy olyan fizikai felméréseket végezzünk a játékosokkal, melyek alapján egyéni illetve csapatszinten is tudjuk növelni a játékosok teljesítményét. Az elképzelésem lényege, hogyamennyiben egyetértenek az ötlettel, – olyan egységes, mindannyiunk számára hasznos információkat adó erőnléti teszteket végezzenek a klubedzők is, mint amilyeneket mi is végzünk telkiben a válogatottaknál.”

A szövetségi kapitány a DVTK-hoz is ellátogatott

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik