DVSC: Simac Törökországban találta meg számításait

Vágólapra másolva!
2013.08.15. 21:14
A török másodosztályú Denizlispor labdarúgócsapata hivatalos közleményben jelentette be, hogy szerződtette a DVSC-Tevától távozó Dajan Simacot. A rutinos horvát védő egy évre szóló kontraktust kötött új alakulatával.

Mint arról beszámoltunk, a horvát-német futballistának lejárt a szerződése júniusban a Lokinál, és a klub közleménye szerint a debreceniek ajánlatot tettek neki a hosszabbításra, de a játékos nem válaszolt a június 10-i határidőig, és elhagyta a csapatot.Mint arról beszámoltunk, a horvát-német futballistának lejárt a szerződése júniusban a Lokinál, és a klub közleménye szerint a debreceniek ajánlatot tettek neki a hosszabbításra, de a játékos nem válaszolt a június 10-i határidőig, és elhagyta a csapatot.

Simac jó messzire ment, a török másodosztályú Denizlispor játékosa lett. A 31 esztendős hátvéd korábban Németországban futballozott, 2010 nyarán érkezett a DVSC-hez, melynek színeiben 65 NB I-es bajnokin lépett pályára. Serdar Dayat, a Denizlispor technikai igazgatója elmondta: már évek óta figyelték Simac játékát, nagyszerű erősítésnek tartják, és már a hétvégén bevetik.

A Lokitól távozó védő a Gaziantep BB elleni nyitómeccsen mutatkozhat be új klubjában.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik