DVSC: Ramos a francia másodosztályban folytatja

Vágólapra másolva!
2013.06.24. 15:31
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Tevától távozó Luis Ramos a francia másodosztályú FC Chateauroux-ban folytatja a pályafutását – adta hírül utóbbi klub hivatalos honlapja. A hondurasi középpályás kétéves szerződést kötött új csapatával.

Ramos 2009 és 2013 között erősítette a DVSC-t, amellyel többek között magyar bajnok lett és szerepelt a Bajnokok Ligájában is. A 2012–2013-as szezonban 22 bajnokin lépett pályára a Lokiban, és két gólpassz fűződött a nevéhez.

A 28 éves középpályás kétéves szerződést kötött a francia második vonalban szereplő új munkaadójával, a hivatalos bemutatására ma este kerül sor. Az FC Chateauroux a 2012–2013-as idényben a 16. helyen zárt a 20 csapatos Ligue 2-ben, két ponttal megelőzve a kieső Le Mans-t.

A közel 50 ezres lélekszámú Chateauroux futballcsapatát 1883-ban alapították. Az együttes 130 éves történelme alatt mindössze egyszer került fel az élvonalba (Ligue 1), az 1997–1998-as szezont a legjobbak között töltötte, ám egyből vissza is csúszott a második ligába. A Francia Kupában döntőbe jutott a 2003–2004-es idényben, ám a finálét elbukta a PSG ellen (1–0), ennek ellenére kijutott a nemzetközi porondra: indulhatott az UEFA-kupában, ám az első körben búcsúzott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Balajti Ádám (MTK Budapest, kölcsönből vissza?), Horváth Zoltán (Egri FC), Huszák Tamás (FC Tatabánya – kölcsönből vissza?), Oláh Gergő (FC Tatabánya – kölcsönből vissza?), Eugene Salami (nigériai, KTE-Phoenix Mecano, kölcsönből vissza?), Varga József (Greuther Fürth – Németország, kölcsönből vissza), Vinicius Galvao (Csákvári TK – kölcsönből vissza?), Zsidai László (MTK Budapest)
Távozik/távozhat:Adamo Coulibaly (francia, ?), Luis Ramos (hondurasi, FC Chateauroux – Franciaország), Dajan Simac (horvát, ?)
Kiszemeltek: Alekszandar Trninics (szerb, Csukaricski – Szerbia), Andrej Causic (horvát, Pécsi MFC), Matic Marusko (szlovén, ND Mura – Szlovénia), Vadnai Dániel (MTK Budapest)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik