DVSC: öt játékos távozik – köztük két egykori válogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.10. 11:11
Öt futballista is elhagyja a Debrecent a télen – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A korábbi válogatott Szakály Péteren és Balogh Jánoson kívül Geoffrey Castillion, Ognjen Djelmic és Kuti Krisztián is máshol folytatja pályafutását.

„A szakmai stáb és a klub vezetőségének döntése értelmében Szakály Péter, Geoffrey Castillion, Ognjen Djelmic, Kuti Krisztián és Balogh János nem kezdi meg a felkészülést a DVSC első csapatával. Az említett labdarúgók máshol folytatják a pályafutásukat. Valakinek már van csapata, míg másoknak a következő napokban a klub értékesíti vagy kölcsönadja a játékjogát.

Új játékosok igazolásával kapcsolatban folynak az egyeztetések. Kölcsönből visszatért Barna Szabolcs, aki ősszel Nyíregyházán futballozott és Varga Kevin, aki Balmazújvárosban játszott. Rajtuk kívül még négy fiatal, Kerekes Krisztián, Csősz Richárd, Nagy Kevin és Koval Viktor csatlakozott az első kerethez” – olvasható a dvsc.hu-n. Szakály Péter, Geoffrey Castillion, Ognjen Djelmic, Kuti Krisztián és Balogh János nem kezdi meg a felkészülést a DVSC első csapatával. Az említett labdarúgók máshol folytatják a pályafutásukat. Valakinek már van csapata, míg másoknak a következő napokban a klub értékesíti vagy kölcsönadja a játékjogát.

Új játékosok igazolásával kapcsolatban folynak az egyeztetések. Kölcsönből visszatért Barna Szabolcs, aki ősszel Nyíregyházán futballozott és Varga Kevin, aki Balmazújvárosban játszott. Rajtuk kívül még négy fiatal, Kerekes Krisztián, Csősz Richárd, Nagy Kevin és Koval Viktor csatlakozott az első kerethez” – olvasható a dvsc.hu-n.

A Loki a mai napon kezdi meg a felkészülést – először orvosi vizsgálat, utána pedig edzés szerepel a programban.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL

Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Barna Szabolcs (Nyíregyháza), Varga Kevin (Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Csősz Richárd, Kerekes Krisztián, Koval Viktor, Nagy Kevin
Kiszemeltek: Osváth Attila (Vasas)
Távozók: Balogh János, Ivan Bobko (ukrán, lejárt a szerződése), Geoffrey Castillion (holland), Ognjen Djelmic (bosnyák), Kuti Krisztián, Szakály Péter, Róbert Vittek (szlovák, lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik