DVSC: összeállt az ideiglenes szakmai stáb

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.27. 09:12
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján bejelentette, kik lesznek Herczeg András – a Kondás Elemér távozása után ideiglenesen kinevezett vezetőedző – segítői.

A Debrecen kedden bejelentette, átmenetileg Herczeg András irányítja a felnőttcsapat edzéseit. Segítői Sándor Csaba és Szalánczi Tamás lesznek, Szalánczi Zoltán pedig a kapusokkal foglalkozik. Előbbi játékosként több mint tíz évet futballozott a DVSC színeiben, jelenleg az U17-es együttes edzője. Szalánczi Tamás az U16-osok képzéséért felel, míg Szalánczi Zoltán az akadémia operatív igazgatója.átmenetileg Herczeg András irányítja a felnőttcsapat edzéseit. Segítői Sándor Csaba és Szalánczi Tamás lesznek, Szalánczi Zoltán pedig a kapusokkal foglalkozik. Előbbi játékosként több mint tíz évet futballozott a DVSC színeiben, jelenleg az U17-es együttes edzője. Szalánczi Tamás az U16-osok képzéséért felel, míg Szalánczi Zoltán az akadémia operatív igazgatója.

Mint ismert, Kondás Elemér hétfőn nyújtotta be lemondását, a 2011-ben kinevezett szakemberrel stábja (Györky Gábor, Sándor Tamás és Erdélyi Miklós) is távozott a felnőttcsapattól.

Arról egyelőre továbbra sincs hír, ki lesz Kondás Elemér utódja. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Feczkó Tamás, az NB II-es Balmazújváros vezetőedzője is jelölt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik