DVSC: nyert a Loki, de ami fontosabb, Coulibaly visszatérhet!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.12. 17:58
null
Adamo Coulibaly visszatért Debrecenbe (Fotó: dvsc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva 3–1-re megnyerte a Nagybánya elleni felkészülési mérkőzést, de ennél sokkal fontosabb hír a Lokival kapcsolatban, hogy a hajdúságiak tárgyalnak a csapat korábbi gólkirály támadójával, a szabadon igazolható Adamo Coulibalyval.

A DVSC hivatalos honlapjának beszámolója szerint a francia csatár a helyszínen tekintette meg a Loki felkészülési meccsét Debrecen-Pallagon, mert a klub vezetőivel tárgyal a jövőjéről.

A francia támadó kétszeres NB I-es gólkirálynak vallhatja magát, a 2011–2012-es szezonban 20, egy idénnyel később 18 találattal zárt az élen a DVSC játékosaként.

Ezt követően a francia másodosztályban szereplő Lenshoz igazolt, ahol 31 összecsapáson hat gólig jutott, és csapatával feljutott az élvonalba. A Ligue 1-ben 33 találkozón jutott szóhoz, ezeken négyszer vette be az ellenfelek kapuját. A Francia Kupában három, a Ligakupában egy gólt szerzett a két idény alatt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL

Érkezők: Balogh János (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Geoffrey Castillion (holland, Universitatea Cluj – Románia), Horváth Zsolt (MTK, szabadon igazolhatóként), Bozidar Radosevic (horvát, Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Szilvási Péter (Greuther Fürth – Németország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:Kertész Tamás (DVSC, ?), Kovács Ádám (Soproni VSE), Sigér Dávid (Balmazújváros), Szécsi Gergő (Kisvárda)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Adamo Coulibaly (francia, Lens – Franciaország, szabadon igazolható)
Távozók: Selim Bouadla (francia-algériai, Académica Coimbra – Portugália, szabadon igazolhatóként), Króner Martin (ZTE, kölcsön után végleg), Wittrédi Dávid (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:

 

Ami a felkészülési meccset illeti, a dvsc.hu tudósítása szerint a mérkőzés első félidejében végig a DVSC irányította a játékot, és a 38. percben a nyári szerzemény Geoffrey Castillion szerzett vezetést, a csatár egy mélységi passz után lőtt 11 méterről a kapuba. A szünet előtti pillanatokban egyenlítettek a nagybányaiak.

A 60. percben Castillion a második gólját is megszerezte: Szécsi Márk a balösszekötő helyéről bepörgetett, érkezett a holland támadó, és közelről a kapuba lőtt. A végeredményt Szécsi alakította ki a meccs hajrájában.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVSC–Baia Mare (Nagybánya, romániai, II.) 3–1 (1–1)
Debrecen-Pallag. Vezette: Solymosi.
DVSC: Radosevic – Nagy Z., Máté (Morozov, a szünetben), Szilvási (Szatmári, a szünetben), Sós – Bereczki, Zsidai (Berdó, a szünetben), Mihelic (Szécsi, a szünetben), Tisza – Castillion, Balogh N.
Gólszerzők: Castillion (38., 60.), Szécsi (86.), ill. Deac (45+2.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik