DVSC: Németországból hazatérő játékos is van az új arcok között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.15. 11:25
null
Új arcok Debrecenben (Fotó: dvsc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján adta hírül, hogy „több új arcot” is felfedezhetnek a drukkerek a 2015–2016-os idényre készülő futballisták között.

Hétfő délelőtt megkezdte a felkészülést a DVSC-Teva a 2015–2016-os idényre – írja a dvsc.hu.

A klub beszámolója szerint Debrecenben készül az U21-es válogatott két belső védője, Csató Martin és Szilvási Péter is.

Utóbbi 192 centi magas és legutóbb a német másodosztályban szereplő Greuther Fürth játékosa volt. Nyíregyházán nevelkedett, onnan a Honvédhoz került, majd Németországba, ahol három évet töltött.

A 190 centiméter magas Csató Martin szintén 21 éves, a Győri ETO-ban nevelkedett. Az előző szezon őszén Mezőkövesden, tavasszal pedig Siófokon futballozott.

Szintén a Lokival edz a 26 éves horvát kapus, Bozidar Radosevic, aki korábban a Hajduk Split játékosa volt, majd megfordult Bosznia-Hercegovinában és Montenegróban is. Legutóbb a Balmazújvárosban védett.

A szurkolók által már jól ismert Balogh János is visszatért Debrecenbe. A DVSC-ben nevelkedő kapuvédő az előző idényben Nyíregyházán állt a gólvonal előtt.

A fent említett labdarúgók sorsa a következő napokban dől el a debreceniek állítása szerint.

Kölcsönből visszatért Kovács Ádám, Króner Martin és Sigér Dávid. Az NB III-as csapatból Kuti Krisztián, Barna Szabolcs, Varga Kevin és Szatmári Csaba készül majd az első kerettel.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kovács Ádám (Soproni VSE, ?), Króner Martin (ZTE, ?), Sigér Dávid (Balmazújváros)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Csató Martin (szabadon igazolható, legutóbb Siófok), Könyves Norbert (Paks), Szilvási Péter (szabadon igazolható, legutóbb Greuther Fürt – Németország), Bozidar Radosevic (szabadon igazolható, legutóbb Balmazújváros), Balogh János (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza)
Távozók: Selim Bouadla (francia-algériai, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Franciaország, Portugália),Wittrédi Dávid (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik