HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.01.25 22:27 Frissítve: 2015.01.16 02:52

DVSC: négy évre szerződtették a szlovén válogatott játékost

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy a Lokiba szerződik a háromszoros szlovén A-válogatott Rene Mihelic.

HIRDETÉS
A középpályássor bármely pontján bevethető Rene Mihelic erőssége lehet a Lokinak (Fotó: dvsc.hu)

A támadó középpályás a Maribor csapatában nevelkedett, innen is került be a korosztályos, majd a felnőttválogatottba – húszéves kora előtt debütált a nemzeti csapatban –, hogy aztán a csapatkapitányi tisztséget is viselje. Három évig a portugál Nacionalban szerepelt, majd megjárta a bolgár Levszki Szófiát és a szlovén Zavrcot.

Mihelic próbajátékán meggyőzte teljesítményével a debreceni szakmai stábot, így a Loki vezetősége négyéves szerződést kötött vele.

A DVSC szombaton már korábban bejelentette, hogy kiszemeltjei közül szerződteti Kovács Ádámot is. A 22 éves támadó a belga Oud-Heverlee Leuvenben nevelkedett, majd a Bp. Honvéd második csapatában, a Nyíregyházában és a Vasasban is szerepelt. Kovács Ádám a téli felkészülésre csatlakozott a debreceniekhez.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVÁNÁL
Érkezők: Kovács Ádám (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza Spartacus), Rene Mihelic (szlovén, Zavrc – Szlovénia), Pölöskey Péter (Pécsi MFC – kölcsönből vissza ?)
Távozott/távozhat: Slimane Bouadla (francia, ?), Vukasin Polekszics (montenegrói, Kecskeméti TE – kölcsönbe), Rezes László (Nyíregyháza Spartacus), Alekszandar Trninics (szerb, ?)
Kiszemeltek: Tisza Tibor (Diósgyőri VTK)
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.16 09:33:28

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A Fradi olasz csatára nagyon élvezi a közös munkát Szerhij Rebrovval.

2018.10.15 23:45:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2018.10.09 09:32:40

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sorozatban másodszor lett a forduló legjobbja a ferencvárosi Lanzafame – „legek”.

2018.10.07 23:06:59

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kanta József szerint nem kell örömtáncot járni a Vidi elleni győzelem után, de az MTK-val számolni kell.

HIRDETÉS
HIRDETÉS