DVSC: Korhut átesett az orvosin, kedden lezárulhat az ügye

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.29. 20:23
A Nemzeti Sport Online klub közeli forrásokból úgy értesült, hogy Korhut Mihály sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon az izraeli Hapoel Beer-Sevánál, és kedden pont kerülhet az átigazolási ügyének a végére. A magyar válogatott balhátvéd az előzetes hírekkel ellentétben nem két, hanem három vagy négy évre írhat alá az izraeli bajnokhoz.

A 27 esztendős játékos vasárnap érkezett meg Izraelbe, ahol hétfőn sikeresen átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.A 27 esztendős játékos vasárnap érkezett meg Izraelbe, ahol hétfőn sikeresen átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

Az NSO információi szerint holnap lezárulhatnak a tárgyalások a felek között, ezt követően Korhut visszatér a válogatott telki edzőközpontjába, ahová kedd estére várják.

Az izraeli sajtóban felröppenő hírekkel ellentétben Korhut nem két, hanem három vagy négy évre írhat alá a Hapoel Beer-Sevához, amely ebben a szezonban az Európa-liga csoportkörében szerepelhet – az Internazionale, a Southampton és a Sparta Praha társaságában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik