DVSC: Kondásnak elege van, kikerülnek néhányan a kezdőből

Vágólapra másolva!
2012.11.12. 14:42
null
Kondás Elemér bekeményít (Fotó: Németh Ferenc – NS-archív)
Kondás Elemér, a bajnoki címvédő DVSC-Teva labdarúgócsapatának vezetőedzője az elmúlt hetekben látott gyenge teljesítmények – a Debrecen három bajnokit veszített el egymás után – miatt több játékosát is kiteszi a kezdőcsapatból.

„Volt néhány játékos, akinek nem voltam elégedett a teljesítményével, nem dolgozott annyit, amennyit kellett volna (...) többet kell tennie a meccsen bizonyos embereknek, többet kell futni, alázatosabban kell futballozni, mert csak akkor jön az eredmény. Ha azt hiszi néhány ember, hogy én most mennyire jó futballista vagyok, az kevés, azt meg kell mutatni a futballpályán” – idézi Kondás Debrecen Televíziónak mondott szavait a dehir.hu.

„Ezek a játékosok ki fognak maradni a csapatból, nem fognak szerepelni, mert aki nem akar futballozni a DVSC-ben, az ne futballozzon, aki nem akar nyerni, az ne futballozzon, akassza fel a cipőjét a szögre, aztán hagyja abba a labdarúgást. Aki viszont elvállalja a játékot, annak kutya kötelessége 100 százalékot nyújtani a futballpályán. Van egy idő, amikor elfogy a türelem, tovább nem lehet halogatni a dolgokat, úgyhogy mindenképpen lesznek változások a hétvégi csapatban” – tette hozzá a szakvezető.

A DVSC következő bajnokiján az MTK-t fogadja – ha a fővárosi kék-fehérek nyernek, átveszik a második helyet a Debrecentől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik