DVSC: kieső csapatból erősítenek, kapus érkezik

Vágólapra másolva!
2017.06.23. 13:26
A Nemzeti Sport információja szerint a DVSC labdarúgócsapata szerződtette az élvonaltól búcsúzó Gyirmót FC Győr Kárpátaljáról származó kapusát, Nagy Sándort.

A 31 éves kapus 2016 januárjában a Bihor Oradeától (Nagyvárad) került Magyarországra, a Budapest Honvédhoz, majd egy évvel később a Gyirmót FC Győr szerződtette. A gyirmótiak kapuját kilenc bajnokin és egy kupameccsen őrizte a 2016–2017-es idény második felében.

Értesüléseink szerint a debreceni együttes vezetősége még egy kapus szerződtetését tervezi. Ez nem csoda, hiszen Braniszlav Danilovics a kölcsönből visszatért a Puskás Akadémiához, míg Verpecz István a Paksnál folytatja.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:Berdó Péter(Szolnoki MÁV),Bokros Tibor(Balmazújváros, ?),Kinyik Ákos(Budaörs),Kuti Krisztián(Cigánd),Sós Bence(Mezőkövesd),Varga Kevin(Cigánd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:Iszlai Bence(Haladás), Nagy Sándor (ukrajnai, Gyirmót FC Győr), Pekár László(Puskás Akadémia),Danijel Petkovics(montenegrói, MTK)
Távozók:Frank Feltscher(venezuelai),Haris Handzic(bosnyák),Ivan Kelava(horvát),Verpecz István(lejárt a szerződése, Paks)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics
(szerb, Puskás Akadémia),Osváth Attila(Vasas, onnan Puskás Akadémia),Szuk Hjun Dzsun(dél-koreai, FC Porto – Portugália)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Dusan Brkovics(szerb, lejár a szerződése, Vasas),Holman Dávid(Puskás Akadémia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik