nemzetisport.hu 2017.08.01 10:42 Frissítve: 2017.08.02 14:25

DVSC: Izraelben játszó horvát középpályást csábítanak

A Nemzeti Sport Online Izraelből származó értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC érdeklődik a Bnei Jehuda középpályása, Antonio Mrsic iránt.

 

A 30 éves horvát támadó középpályás korábban az NK Zadarban és az RNK Splitben futballozott, 2016 januárjában igazolt az izraeli élvonalbeli Bnei Jehudához. A tel-avivi klub színeiben 45 tétmérkőzésen három gól és öt gólpassz fűződik a nevéhez. Legeredményesebb időszakát Zadarban töltötte, ahol 101 találkozón 22 gólt és 20 gólpasszt jegyzett.

Meg nem erősített információk szerint a Loki már ajánlatot is tett a Bnei Jehudának Mrsicre, ám még kérdéses, hogy sikerül-e egyezségre jutni a középpályás ügyében, mivel úgy tudjuk, Romániából és Ciprusról is érdeklődnek iránta.

A transfermarkt.de szerint Mrsic ügynöke Kovacsevics Csaba, aki már több játékos Magyarországra igazolásában közreműködhetett, többek között Renato Kelic (Puskás Akadémia), Branko Pauljevics (Újpest), Miroszlav Grumics (Haladás), de a Puskás Akadéma és a PMFC korábbi edzője, Robert Jarni is az ő közbenjárásával kerülhetett hazánkba.

Mint arról beszámoltunk, Szima Gábor, a DVSC elnöke bejelentette, hogy középcsatárt igazol hamarosan a hajdúsági alakulat.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL

Érkezők:
Bényei Balázs (Békéscsaba), Nagy Sándor (ukrajnai, Gyirmót FC Győr), Novota János (szlovákiai, Rapid Wien – Ausztria), Tisza Tibor (Nyíregyháza Spartacus)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Balogh Krisztián  (Balmazújváros), Kinyik Ákos (Budaörs), Kuti Krisztián (Cigánd), Sós Bence (Mezőkövesd), Takács Tamás (Nyíregyháza Spartacus), Varga Kevin (Cigánd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Adorján Krisztián (Novara – Olaszország), Bognár István (Ferencváros), Iszlai Bence (Haladás), Antonio Mrsic (horvát, Bnei Jehuda – Izrael), Miha Vidmar (szlovén, NK Radomlje – Szlovénia, szabadon igazolhatóként)
Távozók: Berdó Péter (Szolnoki MÁV, kölcsön után végleg), Dusan Brkovics (szerb, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Beitar Jeruzsálem – Izrael), Frank Feltscher (venezuelai), Haris Handzic (bosnyák, HSK Zrinjski Mostar – Bosznia-Hercegovina), Ivan Kelava (horvát, CSM Politehnica Iasi – Románia), Nagy Zoltán, Verpecz István (Paks, szabadon igazolhatóként )
Kölcsönbe távozók: Bokros Tibor (Balmazújváros, ismét kölcsönbe), Kerekes Krisztián (Budafok), Virág Ákos (Ceglédi VSE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics
(szerb, Puskás Akadémia), Osváth Attila (Vasas, onnan Puskás Akadémia), Szuk Hjun Dzsun (dél-koreai, FC Porto – Portugália)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Ognjen Djelmic (bosnyák), Derick Ogbu Chuka (nigériai)

2020.02.20 14:56:37

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY, HATÁR DÁVID (infografika)

A télen Ciprus és Costa Rica is adott játékost a magyar élvonalba. Most még Brazília a 3. legnagyobb játékosbeszállítónk.

2020.02.19 21:51:49

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Miért ne lehetne a rivaldába helyezni a fiatal magyar focistákat, s meddig kell még plusz anyagi ösztönzést, rendeletbe foglalt direktívákat adni ahhoz, hogy kiderüljön, nem is ügyetlenebbek a hazaiak?

2020.02.19 17:10:02

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Muszliu a 89. percben használta ki az újpesti védők határozatlanságát és lőtte tovább a Vidit a Magyar Kupában.

2020.02.18 22:03:58

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A brazil kapus pedig a Kisvárdával packázott.

2020.02.17 17:04:30

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

A Ferencváros tragikus sorsú trénere még az óceánjárón is futballedzést vezényelt.