nemzetisport.hu 2017.08.01 10:42 Frissítve: 2017.08.02 14:25

DVSC: Izraelben játszó horvát középpályást csábítanak

A Nemzeti Sport Online Izraelből származó értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC érdeklődik a Bnei Jehuda középpályása, Antonio Mrsic iránt.

 

A 30 éves horvát támadó középpályás korábban az NK Zadarban és az RNK Splitben futballozott, 2016 januárjában igazolt az izraeli élvonalbeli Bnei Jehudához. A tel-avivi klub színeiben 45 tétmérkőzésen három gól és öt gólpassz fűződik a nevéhez. Legeredményesebb időszakát Zadarban töltötte, ahol 101 találkozón 22 gólt és 20 gólpasszt jegyzett.

Meg nem erősített információk szerint a Loki már ajánlatot is tett a Bnei Jehudának Mrsicre, ám még kérdéses, hogy sikerül-e egyezségre jutni a középpályás ügyében, mivel úgy tudjuk, Romániából és Ciprusról is érdeklődnek iránta.

A transfermarkt.de szerint Mrsic ügynöke Kovacsevics Csaba, aki már több játékos Magyarországra igazolásában közreműködhetett, többek között Renato Kelic (Puskás Akadémia), Branko Pauljevics (Újpest), Miroszlav Grumics (Haladás), de a Puskás Akadéma és a PMFC korábbi edzője, Robert Jarni is az ő közbenjárásával kerülhetett hazánkba.

Mint arról beszámoltunk, Szima Gábor, a DVSC elnöke bejelentette, hogy középcsatárt igazol hamarosan a hajdúsági alakulat.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL

Érkezők:
Bényei Balázs (Békéscsaba), Nagy Sándor (ukrajnai, Gyirmót FC Győr), Novota János (szlovákiai, Rapid Wien – Ausztria), Tisza Tibor (Nyíregyháza Spartacus)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Balogh Krisztián  (Balmazújváros), Kinyik Ákos (Budaörs), Kuti Krisztián (Cigánd), Sós Bence (Mezőkövesd), Takács Tamás (Nyíregyháza Spartacus), Varga Kevin (Cigánd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek: Adorján Krisztián (Novara – Olaszország), Bognár István (Ferencváros), Iszlai Bence (Haladás), Antonio Mrsic (horvát, Bnei Jehuda – Izrael), Miha Vidmar (szlovén, NK Radomlje – Szlovénia, szabadon igazolhatóként)
Távozók: Berdó Péter (Szolnoki MÁV, kölcsön után végleg), Dusan Brkovics (szerb, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Beitar Jeruzsálem – Izrael), Frank Feltscher (venezuelai), Haris Handzic (bosnyák, HSK Zrinjski Mostar – Bosznia-Hercegovina), Ivan Kelava (horvát, CSM Politehnica Iasi – Románia), Nagy Zoltán, Verpecz István (Paks, szabadon igazolhatóként )
Kölcsönbe távozók: Bokros Tibor (Balmazújváros, ismét kölcsönbe), Kerekes Krisztián (Budafok), Virág Ákos (Ceglédi VSE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics
(szerb, Puskás Akadémia), Osváth Attila (Vasas, onnan Puskás Akadémia), Szuk Hjun Dzsun (dél-koreai, FC Porto – Portugália)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Ognjen Djelmic (bosnyák), Derick Ogbu Chuka (nigériai)

2019.04.23 19:43:33

Labdarúgó NB I BERECZKY ATTILA

A parázs hangulatú mérkőzésen három góllal nyert a vendégcsapat Debrecenben.

2019.04.23 17:53:40

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

A Ferencvárossal hét címet nyert, most 31 évesen a Soroksárral írhatna történelmet Gyömbér Gábor.

2019.04.23 10:59:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Tiszteli a Honvédot, de már szombaton szeretne ismét bajnok lenni. A paksi csatár nem ideges, a várdainak tetszett a gólja.

2019.04.21 13:03:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői Aurél: Több labdarúgónak át kell értékelnie a helyzetét • Kuttor: Fel kell ébrednünk.

2019.04.20 23:25:32

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu