DVSC: Dombi egy perc ötven másodpercig tárgyalt új szerződéséről

Vágólapra másolva!
2010.11.13. 06:59
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a DVSC középpályása, Dombi Tibor 2011. december 31-ig szerződést hosszabbított klubjával. A futballista a Nemzeti Sport kérdésére mesélt a szerződéshosszabbítás részleteiről.

„Egy percig és ötven másodpercig tartott a tárgyalás – mondta Dombi Tibor nevetve, miután megegyezett a DVSC-vel decemberben lejáró szerződése meghosszabbításáról.

„Bartha Csaba, a klub sportigazgatója azt mondta, büszkék rám, hogy négyszáz magyar élvonalbeli bajnoki mérkőzéshez érkeztem, és mindet a Debrecen színeiben játszottam le. Megköszönte az eddigieket, gratulált, ez jólesett – nos, ez tartott egy perc húsz másodpercig. További tizenöt másodperc ment el arra, hogy Bartha Csaba azt ajánlotta, hogy egy évvel hosszabbítsuk meg a szerződésemet, és körülbelül öt, hogy végül azt feleltem: oké, rendben, köszönöm szépen. Szóval, még egy esztendőn át itt leszek..."

Felvetjük: ez mindösszesen csak egy perc és negyven másodperc, még hiányzik tíz... „

„Ennyi ideig vártam ki a válaszom előtt – magyarázta a futballista. – Tudtam, hogy igent mondok, de azért egy kicsit úgy tettem, mint aki megfontolja az ajánlatot. Mint aki gondolkozik. Csak hogy keményebb fiúnak tűnjek..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik