nemzetisport.hu 2017.02.15 10:14 Frissítve: 2017.02.15 23:30

DVSC: Castillionék maradtak, a kameruni nincs képben

A DVSC labdarúgócsapatánál néhány nyitott kérdés volt még az átigazolási időszak keddi zárása előtt, ezekkel kapcsolatban kerestük Róka Géza ügyvezetőt.

 

A DVSC labdarúgócsapatánál néhány nyitott kérdés volt még az átigazolási időszak keddi zárása előtt, ezekkel kapcsolatban kerestük Róka Géza ügyvezetőt.

Róka Géza a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, hogy a korábban a DVSC második csapatához irányított Balogh János, a holland Geoffrey Castillion és a bosnyák Ognjen Djelmic trió ügyében nem történt változás. Továbbra is a klub alkalmazottjai, az NB III-as csapattal készülhetnek, de ha találnak maguknak csapatot, távozhatnak. Erre azonban tavasszal már csak akkor lesz lehetőségük, ha olyan országba tudnak igazolni, ahol még tart az átigazolási időszak, mert itthon kedden bezárt a piac.

A klubbal hírbe hozott kameruni Ferdinand Fon Fruval kapcsolatban pedig megtudtuk, hogy bár korábban valóban ajánlották a DVSC-nek a szerződtetését, már nincs képben, nem lesz a Debrecen játékosa.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Frank Feltscher Martínez (venezuelai, szabadon igazolható, legutóbb AEL Limassol – Ciprus), Haris Handzic (bosnyák, HNK Rijeka – Horvátország), Ivan Kelava (horvát, Granada CF – Spanyolország, szabadon igazolhatóként), Justin Mengolo (kameruni, szabadon igazolható, legutóbb Levszki Szófia – Bulgária)
Kölcsönbe érkezők: Osváth Attila (Vasas), Szuk Hjun Dzsun (dél-koreai, FC Porto – Portugália, legutóbb kölcsönben Trabzonspor – Törökország)
Kölcsönből visszatérők: Barna Szabolcs (Nyíregyháza), Varga Kevin (Balmazújváros)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Csősz Richárd, Kerekes Krisztián, Koval Viktor, Nagy Kevin
Kiszemeltek:
Távozók:
Ivan Bobko (ukrán, lejárt a szerződése), Kuti Krisztián (Cigánd SE), ifj. Sándor Tamás (Cigánd SE), Szakály Péter (Puskás Akadémia FC, szabadon igazolhatóként), Róbert Vittek (szlovák, lejárt a szerződése)
Kölcsönbe távozók: Mészáros Karol (szlovákiai, Haladás), Varga Kevin (Cigánd)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak: Balogh János, Geoffrey Castillion (holland), Ognjen Djelmic (bosnyák)

2019.07.14 11:47:13

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„A magyar játékosok szerepeltetésére és az utánpótlásunkra is nagy hangsúlyt fektetünk.”

2019.07.13 22:34:51

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.07.12 22:48:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.07.08 19:54:21

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elgondolkodhatnánk azon, a zsoldosok mennyire becsülik a magyar élfutballt.