DVSC: az eltiltott Mészáros és Polekszics maradhat a Lokinál

Vágólapra másolva!
2010.06.27. 08:08
Mint beszámoltunk róla, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága első fokon hosszú időre eltiltotta a DVSC két futballistáját, Mészáros Norbertet és Vukasin Polekszicset. Bartha Csaba, a klub sportigazgatója elmondta, ennek ellenére a két játékos maradhat a Lokinál.

„A fegyelmi eljárást lefolytató szervezet nem engedte, hogy a játékosaink jogi képviselői beterjesszék a bizonyítékaikat, biztosak vagyunk benne, hogy a másodfokon erre is sor kerülhet – mondta Bartha Csaba, a DVSC sportigazgatója a Nemzeti Sportnak. – Vukasin Polekszics abban hibázott, hogy a megkeresést nem jelentette. Mészáros Norbert azonban semmit sem követett el, semmilyen bizonyíték sincs ellene, mégis ilyen eltiltást kapott."

„Abban bízunk, hogy másodfokon sokkal kedvezőbb ítélet születik. Az érintetteknek három napjuk van a fellebbezésre, természetesen mindketten élnek a lehetőséggel, és reméljük, minél hamarabb sor kerülhet a másodfokú eljárásra. Ha a két játékosról bebizonyosodott volna, hogy részt vettek mérkőzésmanipulációban, természetesen azonnal szerződést bontunk velük, ám mivel ilyen cselekményt nem követtek el, továbbra is a DVSC labdarúgói. Az már sportszakmai döntés lesz, hogy a jövőben melyik csapatunk edzéseit látogatják."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik