HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.07.04 16:39 Frissítve: 2015.03.06 01:28

DVSC: a válogatott védő három évre aláírt - hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva szerződtette Lázár Pált – adta hírül a klub hivatalos oldalán. A legutóbb a PMFC-t erősítő válogatott védő hároméves szerződést kötött a hajdúsági együttessel.

Lázár Pál (jobbra) gyorsan új csapatra lelt pécsi távozása után (Fotó: Szabó Miklós – archív)

 

Amint arról beszámoltunk, Lázár Pállal szerdán szerződést bontott a PMFC, a válogatott védő csütörtökön alá is írt a DVSC-Tevához. A 25 éves futballista hároméves kontraktust kötött nevelőklubjával.

Lázár Pál Sopronban mutatkozott be az NB I-ben 2006-ban, majd a Nagyszalontához igazolt. Innen 2008-ban a Videotonhoz szerződött, amellyel bajnoki címet nyert. Következő állomás karrierjében Törökország volt, egészen pontosan a Samsunspor, amelynél egy idényt töltött (10 bajnokin lépett pályára).

Hazatérése után a PMFC-hez igazolt idén januárban. A válogatottban eddig hat alkalommal lépett pályára.

„Amikor januárban a PMFC-hez igazoltam, úgy egyeztünk meg a pécsi klub vezetőivel, hogy ha fél év után van egy komoly lehetőség, távozhatok. Megtudtam, hogy a Lokinál szóba került a nevem, megkerestek, és nem gondolkodtam semmin, elfogadtam az ajánlatot. Egy évvel ezelőtt már tárgyaltam a DVSC vezetőivel, akkor nem jött össze a megállapodás, most viszont csak a szakmai szempontok érdekeltek. Itt semmi mással nem kell foglalkoznom, csak a futballal, és ez nekem nagyon fontos. Remélem, minél jobban tudok szerepelni, és a csapattal minden fronton harcban tudunk lenni az első helyért" – nyilatkozta a DVSC-Teva új igazolása, Lázár Pál a klub hivatalos oldalának.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVA-NÁL
Érkezők: Cristian Bud (román, FC Bihor – Románia), Joel Damahou (elefántcsontparti, Maccabi Haifa – Izrael), Horváth Zoltán (Egri FC), Huszák Tamás (FC Tatabánya – kölcsönből vissza?), Lázár Pál (szabadon igazolható, legutóbb PMFC), Stevo Nikolic (bosnyák, Spartak Trnava – Szlovákia, kölcsönből vissza), Oláh Gergő (FC Tatabánya – kölcsönből vissza?), Eugene Salami (nigériai, KTE-Phoenix Mecano, kölcsönből vissza), Alekszandar Trninics (szerb, Csukaricski – Szerbia), Varga József (Greuther Fürth – Németország, kölcsönből vissza), Vinicius Galvao (Csákvári TK – kölcsönből vissza?), Zsidai László (MTK Budapest)
Távozik/távozhat: Adamo Coulibaly (francia, ?), Luis Ramos (hondurasi, FC Chateauroux – Franciaország), Eugene Salami (nigériai, Teplice – Csehország), Dajan Simac (horvát, ?), Varga József (Middlesbrough – Anglia, kölcsönbe), Balajti Ádám (Mezőkövesd, kölcsönbe)
Kiszemeltek: Andrej Causic (horvát, Pécsi MFC), Matic Marusko (szlovén, ND Mura – Szlovénia), Vadnai Dániel (MTK Budapest)

 

2019.01.22 03:49:10

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Az észt bajnokság kevésbé színvonalas, mint a magyar, itt nyilván nehezebb dolgom lesz.”

2019.01.21 10:54:16

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

1928-ban alakult meg az első szervezett magyar szurkolói csoport, a ferencvárosi B-közép.

2019.01.20 23:33:16

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Az ultra a meccs – önnön létének demonstrációja – idején érzelmi függőségben él, azt, hogy a bírót, az ellenfelet szidhatom, de a „másságokat” már nem, képtelen szétválasztani.

2019.01.20 14:31:08

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Negyedik törökországi felkészülési mérkőzésén a második vereségét szenvedte el a Ferencváros.

2019.01.19 14:05:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Sion elleni meccsen bemutatkozott a Ferencváros új igazolása, Lasa Dvali.