nemzetisport.hu 2013.07.04 16:39 Frissítve: 2015.03.06 01:28

DVSC: a válogatott védő három évre aláírt - hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva szerződtette Lázár Pált – adta hírül a klub hivatalos oldalán. A legutóbb a PMFC-t erősítő válogatott védő hároméves szerződést kötött a hajdúsági együttessel.

Lázár Pál (jobbra) gyorsan új csapatra lelt pécsi távozása után (Fotó: Szabó Miklós – archív)

 

Amint arról beszámoltunk, Lázár Pállal szerdán szerződést bontott a PMFC, a válogatott védő csütörtökön alá is írt a DVSC-Tevához. A 25 éves futballista hároméves kontraktust kötött nevelőklubjával.

Lázár Pál Sopronban mutatkozott be az NB I-ben 2006-ban, majd a Nagyszalontához igazolt. Innen 2008-ban a Videotonhoz szerződött, amellyel bajnoki címet nyert. Következő állomás karrierjében Törökország volt, egészen pontosan a Samsunspor, amelynél egy idényt töltött (10 bajnokin lépett pályára).

Hazatérése után a PMFC-hez igazolt idén januárban. A válogatottban eddig hat alkalommal lépett pályára.

„Amikor januárban a PMFC-hez igazoltam, úgy egyeztünk meg a pécsi klub vezetőivel, hogy ha fél év után van egy komoly lehetőség, távozhatok. Megtudtam, hogy a Lokinál szóba került a nevem, megkerestek, és nem gondolkodtam semmin, elfogadtam az ajánlatot. Egy évvel ezelőtt már tárgyaltam a DVSC vezetőivel, akkor nem jött össze a megállapodás, most viszont csak a szakmai szempontok érdekeltek. Itt semmi mással nem kell foglalkoznom, csak a futballal, és ez nekem nagyon fontos. Remélem, minél jobban tudok szerepelni, és a csapattal minden fronton harcban tudunk lenni az első helyért" – nyilatkozta a DVSC-Teva új igazolása, Lázár Pál a klub hivatalos oldalának.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-TEVA-NÁL
Érkezők: Cristian Bud (román, FC Bihor – Románia), Joel Damahou (elefántcsontparti, Maccabi Haifa – Izrael), Horváth Zoltán (Egri FC), Huszák Tamás (FC Tatabánya – kölcsönből vissza?), Lázár Pál (szabadon igazolható, legutóbb PMFC), Stevo Nikolic (bosnyák, Spartak Trnava – Szlovákia, kölcsönből vissza), Oláh Gergő (FC Tatabánya – kölcsönből vissza?), Eugene Salami (nigériai, KTE-Phoenix Mecano, kölcsönből vissza), Alekszandar Trninics (szerb, Csukaricski – Szerbia), Varga József (Greuther Fürth – Németország, kölcsönből vissza), Vinicius Galvao (Csákvári TK – kölcsönből vissza?), Zsidai László (MTK Budapest)
Távozik/távozhat: Adamo Coulibaly (francia, ?), Luis Ramos (hondurasi, FC Chateauroux – Franciaország), Eugene Salami (nigériai, Teplice – Csehország), Dajan Simac (horvát, ?), Varga József (Middlesbrough – Anglia, kölcsönbe), Balajti Ádám (Mezőkövesd, kölcsönbe)
Kiszemeltek: Andrej Causic (horvát, Pécsi MFC), Matic Marusko (szlovén, ND Mura – Szlovénia), Vadnai Dániel (MTK Budapest)

 

2020.07.03 20:58:19

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Az egyik legnagyobb kihívást jelenti, hogy olyan játékosok kerüljenek ki a labdarúgó NB I-ből, akik nemzetközi szinten is piacképesek, akik a magyar bajnokságból tovább tudnak lépni.

2020.07.03 10:33:58

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS (szöveg), MIKOLA BENCE (grafika), KUN ATTILA (osztályzatok, álomcsapat)

IDEGENLÉGIÓ. A Loki is vett egy Tuliót, a mexikói Kichi tényleg kicsi volt, a Fradi két (három?) légióssal a másodosztályban.

2020.07.02 21:35:34

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Lényegében nem találtunk nagy hibát nála.