DVSC: a portugál élvonalban folytatja a távozó támadó

Vágólapra másolva!
2015.06.19. 16:52
null
Selim Bouadla aláírt a portugál élvonalbeli Académicához (Fotó: academica-oaf.pt)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Tevától távozó Selim Bouadla a portugál élvonalbeli Académicában folytatja a pályafutását. A 26 esztendős játékos a hírek szerint két évre kötelezte el magát a coimbrai együtteshez.

 

Paunoch Péter, a futballista menedzsere néhány nappal ezelőtt a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta, Bouadlának a portugál első osztályból van ajánlata.

A francia-algériai támadó középpályás rábólintott az Académica szerződéstervezetére, és a helyi sajtó értesülései szerint kétéves szerződést kötött a legutóbbi idényben 15. helyen végző csapattal.

Bouadla négy éve igazolt Debrecenben, az elmúlt három évben sokszor bajlódott sérüléssel. A mögöttünk hagyott szezonban sem tudott mindig a szakmai stáb rendelkezésére állni, csak egy gólt szerzett.

A 26 éves játékos 2011 óta Magyar Kupát és kétszer bajnoki címet nyert a klubbal, az NB I-ben 73 meccsen 10-szer volt eredményes.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL

Érkezők: Balogh János (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként), Horváth Zsolt (MTK, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kovács Ádám (Soproni VSE, ?), Króner Martin (ZTE, ?), Sigér Dávid (Balmazújváros)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Csató Martin (Győri ETO, a tavasszal kölcsönben Siófok, szabadon igazolható), Könyves Norbert (Paks), Bozidar Radosevic (horvát, Balmazújváros, szabadon igazolható), Szilvási Péter (Greuther Fürth – Németország, szabadon igazolható)
Távozók: Selim Bouadla (francia-algériai, Académica – Portugália),Wittrédi Dávid (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik