DVSC: a portugál élvonalba is hívják a távozó támadót

Vágólapra másolva!
2015.06.15. 14:13
A nyári felkészülést ma kezdő DVSC-Teva labdarúgócsapata már korábban bejelentette, hogy a lejáró szerződésű, francia-algériai Selim Bouadla távozik a klubtól. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a támadó jelen állás szerint nemcsak klubot, országot is vált.

„Voltak ugyan érdeklődések az NB I-ből, ezek közül az egyik elég konkrétnak is tűnt, de írásos ajánlatot magyar csapattól még nem kapott Selim Bouadla, és lehet, hogy már nem is fog, mert jelen állás szerint nem is biztos, hogy hazájából, Franciaországból visszatér Magyarországra" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a 26 éves támadó középpályás menedzsere, Paunoch Péter.

„Vannak francia megkeresései, és van egy ajánlata a portugál élvonalból is, ezek pedig mind előnyt élveznek az NB I-es lehetőségekkel szemben, így Bouadla jó eséllyel nem nálunk folytatja a pályafutását" – tette hozzá a játékosügynök.

Bouadla 2011-ben szerződött a DVSC-hez, Magyar Kupát és kétszer bajnoki címet is nyert a klubbal, az NB I-ben 73 meccsen 10 gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-TEVÁNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Kovács Ádám (Soproni VSE, ?), Króner Martin (ZTE, ?), Sigér Dávid (Balmazújváros)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Csató Martin (szabadon igazolható, legutóbb Siófok), Könyves Norbert (Paks), Szilvási Péter (szabadon igazolható, legutóbb Greuther Fürth – Németország), Bozidar Radosevic (szabadon igazolható, legutóbb Balmazújváros), Balogh János (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza)
Távozók: Selim Bouadla (francia-algériai, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Franciaország, Portugália),Wittrédi Dávid (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik