DVSC: a Palermo ajánlatot tett Balogh Norbertért

Vágólapra másolva!
2016.01.09. 14:48
null
Lehet, hogy Balogh Norbert hamarosan a palermói Renzo Barbera Stadionban futballozhat
A Palermo labdarúgócsapata ajánlatot tett a DVSC-Tevának Balogh Norbert játékjogának megvásárlásával kapcsolatban – adta hírül a debreceni klub honlapja.

 

A DVSC Futballszervező Zrt. a mai napon hivatalos ajánlatot kapott a Palermo labdarúgóklubtól Balogh Norbert játékjogának megvásárlásával kapcsolatban.

„A két klub között folynak a tárgyalások. Klubunk annyit kíván nyilvánosságra hozni, hogy az elmúlt években a magyar labdarúgók játékjogával kapcsolatban lebonyolított transzferek közül valószínűleg a legnagyobb értékű valósul meg, amennyiben megegyezés születik” – áll a dvsc.hu által szombat délután kiadott közleményben.

Az olasz élvonalban szereplő Palermo érdeklődéséről már korábban is beszámolhattunk, miként arról is, hogy a támadó a német Werder Bremennél és RB Leipzignél, valamint a holland PSV-nél is képben van. Olasz sajtóhírek szerint Balogh a következő napokban aláírhat a szicíliai csapathoz.

Az NB I-ben 33 meccsen öt gólt szerzett a 19 éves csatár.

A debreceni klub arról is tájékoztatta szurkolóit, hogy hazai és külföldi játékosokkal is tárgyal a keret megerősítésével kapcsolatban.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-NÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Kertész Tamás (Békéscsaba)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Zsidai László (Puskás Akadémia)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: ifj. Sándor Tamás (Balmazújváros)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Balogh Norbert (Palermo – Olaszország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik