Palermo: Balogh Norbert és dán csatár is képben – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.12.04. 07:43
Olasz sajtóhírek szerint az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Palermo is figyelemmel követi a debreceniek fiatal centerének, Balogh Norbertnek a teljesítményét. Az olasz forrás úgy tudja: a 19 éves magyar játékos mellett a 24 éves, 14-szeres dán válogatott támadó, Nicolai Jörgensen is képben van.

Az olasz sajtó a Nemzeti Sport Online értesüléseire hivatkozva beszámolt a Baloghgal kapcsolatos németországi kapcsolatról is, miszerint a Bundesligából is érdeklődnek az U21-es válogatott iránt.

A sűrű edzőváltásairól elhíresült Palermo 14 fordulót követően 15 ponttal a 16. helyen áll a Serie A-ban. A Balognál rutinosabb Jörgensen a Leverkusennél és a Kaiserslauternnél már légióskodott a Bundesligában is – 15 bajnokin lépett pályára –, jelenleg az FC Köbenhavn keretéhez tartozik.a Nemzeti Sport Online értesüléseire hivatkozva beszámolt a Baloghgal kapcsolatos németországi kapcsolatról is, miszerint a Bundesligából is érdeklődnek az U21-es válogatott iránt.

A sűrű edzőváltásairól elhíresült Palermo 14 fordulót követően 15 ponttal a 16. helyen áll a Serie A-ban. A Balognál rutinosabb Jörgensen a Leverkusennél és a Kaiserslauternnél már légióskodott a Bundesligában is – 15 bajnokin lépett pályára –, jelenleg az FC Köbenhavn keretéhez tartozik.

Arra nem térnek ki a hírben, hogy Baloghot és Jörgensent egymással versenyeztetik meg az olasz klubnál egy posztért, vagy mindkettőre számítanának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik