DVSC: a Loki játékosai már csak egy hétig élvezhetik a nyári szabadságot

Vágólapra másolva!
2011.06.06. 11:14
A labdarúgó NB I ötödik helyén végző DVSC-Teva játékosai számára június 13-án kezdődik a felkészülés a következő idényre. Kondás Elemére, a Loki vezetőedzője a klub honlapjának elmondta, július elején már mérkőzések várnak a csapatra.

„Az első héten az edzések száma attól függ, hogy az orvosi teszteket hogyan tudjuk megoldani. Különböző felméréseket végzünk, majd a hetet egymás közti játékkal zárjuk – mondta Kondás Elemér a dvsc.hu-nak. – A felkészülés második hetében nyolc tréninget tervezünk, és a hét végén két felkészülési mérkőzést vívunk, hogy mindenki kilencven percnyi játéklehetőséget kapjon. A tervek szerint július első hétvégéjén indulunk egy szlovákiai tornán, amelyen helyi első osztályú csapatokkal mérkőzünk meg, elvileg itt mindenki tud játszani két találkozón.”

A szakember arról is beszámolt, hogy a tartalék csapat 20 éves középpályása, Ferenczi János az első együttessel készül a nyáron.

„Ferenczi János velünk kezdi el a felkészülést – jelentette ki Kondás Elemér. – Többen is megérdemelnék, mert jó teljesítményt nyújtottak, de azon a poszton játszanak, amelyen sokan vagyunk. Ez persze nem jelenti azt, hogy zárva az ajtó előttük. Próbajátékosokat is várunk, illetve visszatérnek az előző idényt kölcsönben más csapatnál töltő labdarúgóink, az ő sorsuk is eldől a közeljövőben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik