DVSC: a fővárosból pótolhatják a távozó válogatott védőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.07. 08:29
Sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben bronzérmet szerző DVSC-Teva átigazolná Botka Endrét, a Budapest Honvéd 22 esztendős védőjét.

Mint ismert, Lázár Pál a múlt héten távozott Debrecenből, a válogatott jobbhátvéd közös megegyezéssel megszüntette szerződését a DVSC-vel. A Hajdú-bihari Napló azt írja, a 28 éves játékos iránt az Újpest érdeklődik, a Loki pedig a fővárosból pótolhatja.

A regionális lap szerint a DVSC szerződtetné Botka Endrét, a Honvéd korosztályos válogatott futballistáját, akinek 2018-ig szól a megállapodása a kispestiekkel. Ugyanakkor az is lehet, hogy a Loki nem igazol jobb oldali védőt, s Aleksandar Jovanovic oldja meg a posztot.Lázár Pál a múlt héten távozott Debrecenből, a válogatott jobbhátvéd közös megegyezéssel megszüntette szerződését a DVSC-vel. A Hajdú-bihari Napló azt írja, a 28 éves játékos iránt az Újpest érdeklődik, a Loki pedig a fővárosból pótolhatja.

A regionális lap szerint a DVSC szerződtetné Botka Endrét, a Honvéd korosztályos válogatott futballistáját, akinek 2018-ig szól a megállapodása a kispestiekkel. Ugyanakkor az is lehet, hogy a Loki nem igazol jobb oldali védőt, s Aleksandar Jovanovic oldja meg a posztot.

Botka az előző bajnoki idényben 31 mérkőzésen szerepelt az NB I-ben, egy gólt szerzett – épp a DVSC ellen.



A cikkben azt is megemlítik, hogy bár a DVSC keretében négy kapus szerepel, a pletykák szerint Braniszlav Danilovics, a Puskás Akadémia kapuvédője Debrecenben köthet ki.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DVSC-NÉL
Érkezők: Danilo Szekulics (szerb, Vojvodina – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Geoffrey Castillion (holland, Puskás AFC), Sós Bence (Mezőkövesd, ?), Szilvási Péter (Mezőkövesd, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Kovács Péter
Kiszemeltek:
Botka Endre (Bp. Honvéd), Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás Akadémia), Daru Bence (Zalaegerszeg), Milovan Petrovikj (macedón, FK Rabotnicski)
Távozók: Bódi Ádám (Videoton), Adamo Coulibaly (francia, lejár a szerződése), Lázár Pál (közös megegyezéssel megszüntette lejáró szerződését), Ibrahima Sidibe (szenegáli, lejár a szerződése)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Deczki Máté (Stoke City – Anglia), Varga József (Videoton)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik