HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.12.23 10:28 Frissítve: 2014.10.20 01:51

Diósgyőr: „Ősszel szerethető csapat volt a DVTK”

Nikházi Márk nyáron szerződött Diósgyőrbe, ősszel négy gólt és négy gólpasszt jegyzett. A középpályás klubja hivatalos honlapjának értékelte az elmúlt fél évet.

 

„Remélem, tényleg megkedveltek a szurkolók, de bízom benne, hogy a csapatot is! Azt hiszem az egész stáb érdeme, hogy megszerettek minket. Ennek a játéknak az lenne az egyik lényege, hogy minél többen kijöjjenek a pályára és buzdítsanak bennünket. Ez nekünk egy nagyon nagy segítség. Magyarországon nem sok helyen van ez így – nyilatkozta a dvtk.eu-nak Nikházi Márk, a diósgyőriek középpályása. – Szerintem jó félévet zártunk. Továbbjutottunk mindkét kupasorozatban, a bajnokságban pedig harcban vagyunk a dobogóért. Azt hiszem, reális cél, hogy az első hatban legyünk, ha már eddig is ilyen szép eredményeket értünk el. A végén sem lennénk csalódottak, ha ott zárnánk.”

A nyáron az MTK-tól érkező futballista saját teljesítményére is kitért.

„Szerencsére a mestertől megkaptam a bizalmat, és szinte az összes mérkőzésen pályára tudtam lépni. Voltak sérüléseim, de egészségesen szinte mindig ott voltam a gyepen, ami nagyon fontos az én előző éveimet tekintve. Az, hogy itt, Diósgyőrben bíznak bennem, nagyon sokat jelent nekem. Ez által jobb tud lenni a teljesítményem, mint az előző években. A következő szezonban viszont szeretnék még többet nyújtani, jobban hasznára lenn a csapatnak, és akkor talán még eredményesebbek lehetünk. Ha visszagondolok erre a pár hónapra, csak pozitív dolgok jutnak eszembe. Ehhez azért hozzátartozik az is, hogy jól ment a csapatnak, szerethetőek voltunk szerintem. Nem az volt, hogy mindig védekeztünk, inkább támadni próbáltunk. Igyekeztünk száz százalékot nyújtani. Ez a város hihetetlen. Nemcsak hozzám, a csapat összes tagjához van egy-egy jó, buzdító szava a lakosoknak. Nagyon aranyos mindenki!” – mondta Nikházi.

 

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.

2019.02.19 21:15:17

Labdarúgó NB I BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Csakhogy akinek a történetéből városi legenda lesz, a nadrágjából divat, a pályafutásából meg példa, annak nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy mit tesz, hanem arra is, meddig.

2019.02.18 21:18:24

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A Fradinak lőtt ollózós gólja megvillantotta az ismerős varázst.

2019.02.18 09:29:21

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Játékosszeretők, óbudai verőlegények és a sportág ősi hangszerének eredete Pluhár István öltözői dalgyűjteményében.